مقایسه جذب فلوراید در مینا پس از استفاده از ژل سدیم فلوراید ۰.۰۵ درصد ایرانی و ژل استانوس فلوراید ۰.۴ درصد خارجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه جذب فلوراید در مینا پس از استفاده از ژل سدیم فلوراید ۰.۰۵ درصد ایرانی و ژل استانوس فلوراید ۰.۴ درصد خارجی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه جذب فلوراید در مینا پس از استفاده از ژل سدیم فلوراید ۰.۰۵ درصد ایرانی و ژل استانوس فلوراید ۰.۴ درصد خارجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه جذب فلوراید در مینا پس از استفاده از ژل سدیم فلوراید ۰.۰۵ درصد ایرانی و ژل استانوس فلوراید ۰.۴ درصد خارجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه جذب فلوراید در مینا پس از استفاده از ژل سدیم فلوراید ۰.۰۵ درصد ایرانی و ژل استانوس فلوراید ۰.۴ درصد خارجی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: درمان هایی که با وارنیش یا ژل فلوراید انجام می شوند، اثر بالایی در کنترل و پیشگیری از پوسیدگی دندان را نشان داده اند. پژوهش حاضر با هدف بررسی میزان جذب فلوراید در مینای سالم به دنبال کاربرد سدیم فلوراید ۰.۰۵ درصد ایرانی و مقایسه آن با ژل استاندارد استانوس فلوراید ساخت خارج انجام گردید.روش: در یک مطالعه تجربی، ۳۰ دندان سالم که به دلایل ارتودنسی کشیده شده بودند به صورت تصادفی به دو گروه ۱۵ تایی تقسیم شدند و هر دندان نیز به دو نیمه مزیالی و دیستالی (یک نیمه کنترل و دیگری تجربی) برش یافت. سطح معینی به صورت نیم دایره روی سطح مینای هر نیمه به مدت ۴ دقیقه در معرض ژل فلوراید قرارگرفت. سپس نیمه ها به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد در بزاق مصنوعی نگهداری شدند. نمونه ها به مدت ۳۰ ثانیه توسط اسید پرکلریک ۰.۵ مولار اچ و سطح پنجره پس از هر بار اچ با هیدروکسید پتاسیم ۰.۲ مولار شسته شدند. نمونه برداری از نیمه ها با روش Acid Etch Enamel Biopsy انجام و محتوای فلوراید و کلسیم آن ها به ترتیب با روش های پتانسیومتری و اسپکتروفتومتری اندازه گیری شد. برای آزمون های آماری از آزمون t مستقل و t- زوج استفاده شد.یافته ها: یافته ها نشان دهنده جذب فلوراید در هر دو گروه ژل سدیم فلوراید و استانوس فلوراید بود و به طوری که در همه نمونه ها میزان فلورید نیمه های تجربی بیش از نیمه های کنترل بود. (استانوس فلوراید: ۰.۰۰۰۱=P، سدیم فلوراید: ۰.۰۰۹=P). همچنین میانگین جذب فلوراید در گروه ژل استانوس فلوراید برابر ۴۰۵۲.۵ ppm و در گروه ژل سدیم فلوراید برابر ۸۹۲.۵ ppm که نشان دهنده اختلاف آماری معنی دار بین دو گروه از نظر جذب فلوراید می باشد (۰.۰۱>P).نتیجه گیری: هرچند کاربرد ژل استاندارد استانوس فلوراید ۰.۴ درصد و ژل سدیم فلوراید ۰.۰۵ درصد هر دو موجب جذب فلوراید در مینای دندان می شوند ولی با مصرف ژل استانوس فلوراید، فلوراید بیشتری جذب مینای دندان می شود که این امر به علت بالاتر بودن میزان یون فلوراید در ژل استانوس فلوراید ( ppm1000) در مقایسه با ژل سدیم فلوراید (ppm 225) می باشد.

کلید واژه: فلوراید، پوسیدگی دندان، پیشگیری، مینا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.