مقاله اثرات حفاظتی عصاره تام زردچوبه بر دژنراسیون سلول های نوروگلیای شاخ قدامی نخاع پس از کمپرسیون عصب سیاتیک در رت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات حفاظتی عصاره تام زردچوبه بر دژنراسیون سلول های نوروگلیای شاخ قدامی نخاع پس از کمپرسیون عصب سیاتیک در رت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات حفاظتی عصاره تام زردچوبه بر دژنراسیون سلول های نوروگلیای شاخ قدامی نخاع پس از کمپرسیون عصب سیاتیک در رت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات حفاظتی عصاره تام زردچوبه بر دژنراسیون سلول های نوروگلیای شاخ قدامی نخاع پس از کمپرسیون عصب سیاتیک در رت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات حفاظتی عصاره تام زردچوبه بر دژنراسیون سلول های نوروگلیای شاخ قدامی نخاع پس از کمپرسیون عصب سیاتیک در رت :

مقاله اثرات حفاظتی عصاره تام زردچوبه بر دژنراسیون سلول های نوروگلیای شاخ قدامی نخاع پس از کمپرسیون عصب سیاتیک در رت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۸۳ تا ۸۹ منتشر شده است.
نام: اثرات حفاظتی عصاره تام زردچوبه بر دژنراسیون سلول های نوروگلیای شاخ قدامی نخاع پس از کمپرسیون عصب سیاتیک در رت
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زردچوبه
مقاله دژنراسیون
مقاله نوروگلیا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: به دنبال کاهش تعداد نورون ها ناشی از ضایعات عصبی محیطی، سلول های نوروگلیا نیز به علت نرسیدن فاکتورهای حیاتی کاهش می یابند اهدف از این تحقیق تعیین اثرات حفاظتی عصاره تام زردچوبه بر دژنراسیون سلول های نوروگلیای شاخ قدامی نخاع پس از کمپرسیون عصب سیاتیک در رت می باشد.
مواد و روش ها: در این تحقیق تجربی- آزمایشگاهی رت های نر نژاد ویستار در ۵ گروه ۶ تایی کنترل، کمپرسیون، تیمار ۱ ، ۲ و ۳ قرار گرفتند. در گروه های کمپرسیون و تیمار برای ایجاد ضایعه، عصب سیاتیک پای راست از ناحیه بالای ران به وسیله قیچی قفل دار تحت کمپرسیون قرار گرفت. در گروه های تیمار تزریق عصاره با دوز ۱۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم در گروه ۱( ۳ بار در طول دوره)، گروه ۲ (۶ بار) و گروه ۳ ( ۹ بار) انجام شد. پس از ۲۸ روز رت ها بیهوش و متد پرفیوژن انجام و از قطعات کمری نخاع نمونه برداری شد و بعد از طی مراحل بافتی برش های سریال ۷ میکرونی با آبی تلوئیدن رنگ آمیزی و شمارش سلول های گلیال به روش استریولوژی انجام گردید.
یافته ها: کاهش معنی دار تعداد سلول های نوروگلیا در گروه کمپرسیون (۲۰۸±۶۹۱۳) در مقایسه با کنترل (۷۹۱±۱۰۱۸۴) مشاهده شد. همچنین با مقایسه گروه کمپرسیون با گروه های تیمار ۱ (۲۹۳±۷۰۷۷)، تیمار ۲ (۲۵۲±۹۳۷۲) و تیمار ۳ (۲۵۲±۸۷۱۵) اختلاف معنی داری بین دانسیته نورگلیای گروه های ۲ و ۳ با گروه کمپرسیون به دست آمد (P<0.05).
نتیجه گیری: عصاره زردچوبه به علت اثرات آنتی اکسیدانی، دانسیته سلول های نوروگلیال را پس از کمپرسیون عصب سیاتیک افزایش داده است. احتمالا خاصیت آنتی اکسیدانی این عصاره مسیرهای آپوپتوزی فعال شده در اثر ضایعه محیطی عصب را غیر فعال می سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.