اثر اسانس گیاهان داروئی بر ثبات کیفیت و مدیریت پوسیدگی پس از برداشت نارنگی کینو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانس گیاهان داروئی بر ثبات کیفیت و مدیریت پوسیدگی پس از برداشت نارنگی کینو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانس گیاهان داروئی بر ثبات کیفیت و مدیریت پوسیدگی پس از برداشت نارنگی کینو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانس گیاهان داروئی بر ثبات کیفیت و مدیریت پوسیدگی پس از برداشت نارنگی کینو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانس گیاهان داروئی بر ثبات کیفیت و مدیریت پوسیدگی پس از برداشت نارنگی کینو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۵

افزایش نگرانی ها از به مخاطره افتادن سلامت انسان ناشی از باقیمانده سموم روی محصولات انباری از یک طرف، و افزایش مقاومت قارچ ها ناشی از استفاده روزافزون قارچ کش ها از طرف دیگر، دانشمندان را به فکر استفاده از روش های جایگزین استفاده از قارچ کش ها انداخته است. استفاده از اسانس های گیاهی در کنترل بیماری های پس از برداشت میوه به عنوان روشی جدید در چند سال اخیر مطرح شده است ()…Ranjbar et al., 2008

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.