ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه های یونی سرم خون، برخی شاخص های رشد، بقا و استرس در ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio Linneaus 1758)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه های یونی سرم خون، برخی شاخص های رشد، بقا و استرس در ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio Linneaus 1758) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه های یونی سرم خون، برخی شاخص های رشد، بقا و استرس در ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio Linneaus 1758)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه های یونی سرم خون، برخی شاخص های رشد، بقا و استرس در ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio Linneaus 1758)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه های یونی سرم خون، برخی شاخص های رشد، بقا و استرس در ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio Linneaus 1758) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۸

این بررسی به مدت ۷ ماه از اسفند ۱۳۸۵ تا مهر ۱۳۸۶ در منطقه دیکجه گنبد در استان گلستان صورت پذیرفت و طی آن ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی (Electerical conductivity; EC) آب با هماتوکریت، پارامترهای یونی سرم خون، برخی شاخص های رشد، بازماندگی و استرس در ماهی کپور معمولی در ۱۵ استخر ۱۰ هکتاری بررسی شد. هماتوکریت به عنوان شاخص استرس توسط روش استاندارد هموسیتومتری و با استفاده از میکرو هماتوکریت خوان اندازه گیری شد. خصوصیات زیست سنجی ماهیان شامل طول، وزن، فاکتور وضعیت و نرخ رشد در هر ماه تعیین گردید. ماهی کپور معمولی با متوسط وزن ۴۵ گرم وارد شد و بعد از گذشت ۷ ماه به متوسط وزن ۷۰۵ گرم رسید. دامنه شوری ۲.۷-۰.۳ گرم در لیتر، EC آب ۵۲۳۰-۸۴۳ میکرو موس بر سانتیمتر مربع، سدیم ۴۰۸.۷-۴۳.۵۹، پتاسیم ۹.۲۱-۰.۹۰ میلی مول در لیتر، کلسیم ۱۸.۲۹-۲.۶۹ و منیزیوم سرم خون ۱۰.۸۸-۰.۸۰ میلی گرم در دسی لیتر اندازه گیری شد. با توجه به داده های آماره پیرسون،EC آب با طول کل، وزن، یون منیزیوم سرم خون و توده زنده ماهی ارتباط مثبت و معنی دار و با یون کلسیم سرم خون و فاکتور وضعیت ماهی ارتباط منفی و معنی داری داشت. شوری آب با طول کل، وزن، توده زنده ماهی و یون منیزیوم سرم خون ارتباط مثبت و معنی دار و با یون پتاسیم سرم خون نیز ارتباط مثبت و معنی داری نشان داد. اما بقا و هماتوکریت خون ارتباط معنی داری با این محدوده از شوری و هدایت الکتریکی آب نداشت. در نتیجه می توان گفت که ماهی کپور معمولی در این محدوده از شوری ۰.۳ تا ۲.۷ گرم در لیتر و هدایت الکتریکی ۸۴۳ تا ۵۲۳۰ میکرو موس بر سانتیمتر مربع بدون بروز استرس دارای رشد مناسبی می باشد و به دلیل حالت ایزواسمتیکی با محیط پیرامون و صرف انرژی کمتر رشد بالاتری دارد.

کلید واژه: کپور معمولی Cyprinus carpio، شوری، هماتوکریت، استرس، رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.