ارزیابی کارایی شبکه اطلاعات بیمارستانی (HIS) شفا در بیمارستان امام رضا (ع)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کارایی شبکه اطلاعات بیمارستانی (HIS) شفا در بیمارستان امام رضا (ع) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کارایی شبکه اطلاعات بیمارستانی (HIS) شفا در بیمارستان امام رضا (ع)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کارایی شبکه اطلاعات بیمارستانی (HIS) شفا در بیمارستان امام رضا (ع)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کارایی شبکه اطلاعات بیمارستانی (HIS) شفا در بیمارستان امام رضا (ع) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: نرم افزار مکانیزه بیمارستان (HIS)، جایگزینی برای گردش فعالیت های دستی در بیمارستان است. این سیستم موجب مکانیزه شدن فعالیت های بیمارستانی از مرحله پذیرش تا ترخیص بیمار، ارتباط موثر بین بخش ها و نیز استخراج سریع تر و دقیق تر گزارش های آماری و مدیریتی می شود. امروزه استفاده از HIS به عنوان راهکاری جهت ارتقا سطح شناسایی مشکلات، بهبود مدیریت، افزایش بهره وری مدیران بیمارستان، بهبود در ارائه خدمات، ارتقا سطح بهره برداری از بیمارستان، تخصصی تر شدن خدمات درمانی و تکنیکی شدن ساختار بیمارستان می باشد.مواد و روش ها: پژوهش حاضر از نوع کاربردی بوده که به روش توصیفی – تحلیلی (مقطعی) انجام شده است. با توجه به عنوان پژوهش جامعه آماری این مطالعه را تمامی کاربران و کارشناسان سیستم اطلاعات بیمارستانی شفا در بیمارستان امام رضا (ع) تشکیل داده اند. در این پژوهش، علاوه بر بررسی کتابخانه ای و جستجوی اینترنتی، پرسشنامه و چک لیست هایی تدوین شد که پس از اطمینان از اعتبار و روایی آنها در بین اعضای جامعه آماری توزیع گردید. داده ها، توسط پارامترهای آمار توصیفی و با بکارگیری نرم افزار آماری SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: با توجه به نتایج پژوهش ۵۶% از مجموع کاربران سیستم اطلاعات بیمارستانی شفا را زنان و ۴۴% دیگر را مردان تشکیل داده اند. کلیه کاربران در گروه سنی ۲۵ تا ۴۵ سال و بیشترین (۴۶%) درصد در گروه سنی ۳۰-۲۶ سال قرار داشتند. اکثریت (۴۴%) کاربران سیستم HIS دارای مدرک کارشناسی و تنها ۶% دارای مدرک کارشناسی ارشد بودند. در زمینه تجربه کاری کاربران سیستم HIS شفا نیز، ۴۲% در دامنه (۵-۰) سال و ۶% در دامنه (۲۰-۱۶) سال به ترتیب دارای بیشترین و کمترین میزان تجربه کاری بودند. در زمینه آموزش سیستم HIS نیز تنها ۸% از کاربران سیستم در داخل سازمان دوره های ICDL را گذرانده اند، بنابراین میزان مهارت ۸% از کاربران بسیار زیاد، ۴۲% زیاد، ۴۸% متوسط عنوان شده بود.یافته های بدست آمده از پژوهش بیانگر این مهم می باشد که ۶۴% از مجموع ۵۲ کاربر سیستم، از کل مجموعه سیستم HIS رضایت داشته اند. در زمینه ارزیابی کلی عملکرد سیستم، کاربران معتقدند که ۵۵% از قابلیت های مورد نیاز در نرم افزار وجود داشته و از سویی فقدان ۴۵% از قابلیت های لازم را مشکل بزرگ نرم افزار دانسته و خواستار بر طرف نمودن معایب و افزایش کارایی سیستم شده اند. در نهایت نتایج به دست آمده در رابطه با میزان رضایت کاربران از سرعت سیستم نیز نشان دهنده این بود که ۷۰% کاربران سرعت سیستم را مناسب و ۷۶% از کاربران از نحوه برقراری ارتباط شبکه سیستم HIS رضایت داشته و آن را تائید کرده اند. در ضمن ۳۹% از کاربران نیز نحوه پشتیبانی سیستم را مناسب بیان کرده و بر طرف کننده نیازهای بیمارستان می دانند.بحث و نتیجه گیری: نتایج حاصل از این پژوهش دربر گیرنده نکات قابل توجهی از جمله نیاز به آموزش کاربران با استفاده از روش های متفاوت آموزشی، برقراری ارتباط صحیح بین کاربران و کارشناسان برنامه، اصلاح ساختار گزارش گیری سیستم، بهبود زیرساخت های سخت افزاری و تعیین سطوح دسترسی به برنامه نرم افزاری به صورت اختصاصی می باشد.

کلید واژه: ارزیابی، پرونده الکترونیک بیمار (HER: Electronic Health Record)، سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.