بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت آب رودخانه سیکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت آب رودخانه سیکان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت آب رودخانه سیکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت آب رودخانه سیکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت آب رودخانه سیکان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم محیطی

تعداد صفحات :۱۰

رودخانه سیکان یکی از شاخه های انتهائی حوزه آبریز رودخانه سیمره می باشد. ۵۷ درصد اراضی کشاورزی شهرستان دره شهر در استان ایلام در اطراف این رودخانه قرار دارند. با توجه به مصرف سالیانه ۱۳۴۳ تن انواع کودهای شیمیایی در این زمین ها، انتظار می رود زه آب حاصل از زمین های کشاورزی که به رودخانه سیکان می ریزد، کیفیت آب رودخانه را تحت تاثیر قرار دهد. جهت پایه ریزی استراتژی های مدیریتی آینده، کیفیت فصلی آب رودخانه، بعداز ورود این زه آب ها مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور خصوصیات کیفی آب که احتمال می رفت در اثر ورود زه آب کشاورزی تغییر کنند، در چهار فصل سال اندازه گیری شدند. دامنه غلظت NH3 از ۰.۵۳ تا ۰.۵۵ در تابستان و بهار و از ۰.۱۹ تا ۰.۲۶ میلی گرم بر لیتر در پاییز و زمستان متغیر بود که در تابستان و بهار بالاتر از حد مجاز برای آب آشامیدنی (کمتر از ۰.۳) بود. نیترات در حد مجاز برای آب قابل شرب بوده و در دامنه ۳.۷ تا ۷.۳ به ترتیب در پاییز و تابستان متغیر بود. سطح فسفات بین ۰.۰۰۷ تا ۰.۰۳۲ بترتیب در زمستان و تابستان متغیر بود که در حد استاندارد فسفات جهت جلوگیری از مشکلات وابسته به اتریفیکاسیون (کمتر از ۰.۰۳۵ میلی گرم فسفر بر لیتر) می باشد. در پاییز غلظت سولفات بالاتر از استاندارد توصیه شده یعنی ۲۵۰ میلی گرم بر لیتر بود. اکسیژن محلول (DO) و تقاضای اکسیژن شیمیایی (COD) در حد کاملا قابل قبولی قرار داشتند. فعالیت های کشاورزی به عنوان دلیل اصلی افزایش نسبی پارامترهای ذکر شده شناسایی شدند.

کلید واژه: کیفیت آب، تغییرات فصلی، رودخانه سیکان، منبع آلودگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.