نقش فرآورده های غذایی دریایی در بیماری آلزایمر و دیگر اختلالات شناختی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
نقش فرآورده های غذایی دریایی در بیماری آلزایمر و دیگر اختلالات شناختی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد نقش فرآورده های غذایی دریایی در بیماری آلزایمر و دیگر اختلالات شناختی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش فرآورده های غذایی دریایی در بیماری آلزایمر و دیگر اختلالات شناختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن نقش فرآورده های غذایی دریایی در بیماری آلزایمر و دیگر اختلالات شناختی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب
تعداد صفحات :۱۸
زمینه: بیماری آلزایمر شایع ترین علت دمانس و یکی از علت های مهم بیماری زایی و مرگ و میر در جهان است. با وجود درمان های گوناگون برای این بیماری، نتایج حاصل از درمان آلزایمر همچنان امیدوارکننده نیست. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در فرآورده های غذایی دریایی می توانند با مکانیسم های گوناگونی در محافظت سیستم اعصاب مرکزی و در بهبود سیستم شناختی و حافظه نقش داشته باشند که در این مطالعه مروری اثر فرآورده های دریایی در اختلالات شناختی و آلزایمر بررسی خواهد شد.مواد و روش ها: در این مطالعه مروری کارآزمایی های بالینی شاهدی – موردی و همچنین مطالعات باز که دارای اعتبار کافی بودند بررسی شدند از کلید واژه های آلزایمر، اختلال شناختی، دریا و فرآورده های دریایی در سایت های معتبر Pubmed، Embase، ISI وGoogle Scholar جهت جستجو استفاده شد.یافته ها: بسیاری از مطالعات نشان دادند که اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در فرآورده های غذایی دریایی می توانند با مکانیسم های گوناگون شامل کاهش سطح التهاب و استرس اکسیداتیو، افزایش نوروپلاستیستی غشا عصب برای شرکت در ساخت سیناپس و انتقال سیناپسی در محافظت سیستم اعصاب مرکزی و در بهبود سیستم شناختی و حافظه نقش داشته باشند. همچنین، اسیدهای چرب امگا ۳ ماهی و میگو می توانند در کاهش خطر بیماری آلزایمر و دیگر اختلالات شناختی موثر باشند.نتیجه گیری: هر چند مطالعات گسترده ای در زمینه نقش این فرآورده های غذایی دریایی در بیماری آلزایمر و اثر مثبت آنها بر اختلالات شناختی انجام گردیده است، اما ارائه نظر قطعی در این مورد، به انجام کارآزمایی های بالینی گسترده ای نیاز دارد.
کلید واژه: آلزایمر، اختلالات شناختی، دریا، فرآورده های غذایی دریایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.