مقاله بررسی کارایی روش صفحه مشبک برای برآورد تولید و میزان بهره برداری از مرتع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارایی روش صفحه مشبک برای برآورد تولید و میزان بهره برداری از مرتع دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی روش صفحه مشبک برای برآورد تولید و میزان بهره برداری از مرتع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی روش صفحه مشبک برای برآورد تولید و میزان بهره برداری از مرتع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی روش صفحه مشبک برای برآورد تولید و میزان بهره برداری از مرتع :

مقاله بررسی کارایی روش صفحه مشبک برای برآورد تولید و میزان بهره برداری از مرتع که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مرتع از صفحه ۶۱۱ تا ۶۲۲ منتشر شده است.
نام: بررسی کارایی روش صفحه مشبک برای برآورد تولید و میزان بهره برداری از مرتع
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تولید
مقاله بهره برداری
مقاله صفحه مشبک
مقاله گندمیان
مقاله مراتع طالقان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ظرفیت مراتع بر اساس میزان علوفه تولیدی آن تعیین می شود و یکی از اهداف مهم در مدیریت منابع طبیعی نیز تعیین میزان تولید مراتع به منظور تعیین ظرفیت مرتع است. تخمین و برآورد ظرفیت مرتع با روش قطع و توزین که مطمئن ترین روش است، نیاز به صرف هزینه و وقت زیادی نسبت به سایر روش ها دارد. از این رو بایستی روشی را انتخاب و برگزید که از دقت کافی، سادگی، کاهش زمان و کمی میزان هزینه و سایر موارد برخوردار باشد. بر همین اساس چگونگی برآورد تولید گندمیان با استفاده از صفحه مشبک مورد توجه قرار گرفت. بدین منظور در زیر حوزه میناوند از حوزه آبخیز طالقان سه گونه گرامینه (Stipa barbata، Bromus tomentellus و Dactylis glomerata) انتخاب و نمونه برداری از هر یک با ۳۰ تکرار انجام شد. فاصله دوربین تا صفحه مشبک بین ۵۰ تا ۷۵ سانتی متر بود. ارتباط بین تولید به عنوان متغیر وابسته و تعداد مربعات پرشده توسط گیاه در صفحه مشبک به عنوان متغیر مستقل تعیین شد و روش های مختلف شمارش مربعات با مدلهای مختلف رگرسیونی آزمایش گردید. همچنین میزان بهره برداری نیز برای هر گونه در سطوح ۲۵، ۵۰ و ۷۵ درصد در نظر گرفته شد. در ابتدا رابطه خطی بین تولید واقعی و تعداد مربعات در نظر گرفته شد که در برخی از آنها رابطه خطی نبود و پس از آن رابطه نمایی برای آنها تعیین گردید. نتایج نشان داد که در همه موارد رابطه نمایی معنی دار است. بیشترین همبستگی (r۲) برای مربعات ۴/۱ و پس از آن برای مربعات ۲/۱ و سپس مربعات کامل، با تولید واقعی بود و کمترین همبستگی برای مربعات کاملا پر شده بود. میزان بهره برداری %۲۵ بیشترین همبستگی را با تولید هر سه گونه داشت. در گونه S.barbata بیشترین همبستگی در کلیه روابط وجود داشت. در مجموع این روش را می توان روش مناسبی برای برآورد تولید در گندمیان عنوان کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.