مقاله شکل های شیمیایی روی باقی مانده ناشی از کاربرد کود سولفات روی در تعدادی از خاکهای مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شکل های شیمیایی روی باقی مانده ناشی از کاربرد کود سولفات روی در تعدادی از خاکهای مازندران دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شکل های شیمیایی روی باقی مانده ناشی از کاربرد کود سولفات روی در تعدادی از خاکهای مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شکل های شیمیایی روی باقی مانده ناشی از کاربرد کود سولفات روی در تعدادی از خاکهای مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شکل های شیمیایی روی باقی مانده ناشی از کاربرد کود سولفات روی در تعدادی از خاکهای مازندران :

مقاله شکل های شیمیایی روی باقی مانده ناشی از کاربرد کود سولفات روی در تعدادی از خاکهای مازندران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های خاک (علوم خاک و آب) از صفحه ۱۸۱ تا ۱۸۹ منتشر شده است.
نام: شکل های شیمیایی روی باقی مانده ناشی از کاربرد کود سولفات روی در تعدادی از خاکهای مازندران
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روی
مقاله تبادلی
مقاله آلی
مقاله جذبی
مقاله کربناتی
مقاله مازندران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی شکلهای مختلف شیمیایی روی (Zn) باقیمانده ناشی از کاربرد کود سولفات روی، ۴۰ نمونه خاک از عمق ۰-۳۰ سانتی متری از اراضی شرق مازندران تهیه و از بین آنها تعداد ۲۰ نمونه خاک که از نظر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، بخصوص از نظر روی و فسفر قابل استفاده متفاوت بوده اند، انتخاب گردید. در یک آزمایش، اثر روی بر شکل های مختلف شیمیایی به صورت فاکتوریل (۲۰×۲) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و با سه تکرار شامل دو سطح روی (۰ و ۱۰ میکروگرم در گرم به صورت ZnSO۴.۷H۲O) و در ۲۰ خاک مورد بررسی قرار گرفت. برای جداسازی شکل های مختلف شیمیایی روی در بخش های تبادلی، جذب سطحی شده، آلی، کربناتی و سولفید یا تتمه به ترتیب از عصاره گیرهای ۰۵M KNO۳، XH۲O، ۰۵M NaOH، ۰۰۵M Na۲EDTA و۴M HNO۳ استفاده شد. غلظت روی با استفاده از دستگاه جذب اتمی وICP-AES اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده نشان داد که غلظت روی عصاره گیری شده با عصاره گیر KNO۳(تبادلی)، بسیار ناچیز بود. مقدار روی کل خاک (روی بومی) از ۴۹۳ تا ۸۴ میکروگرم در گرم خاک (با میانگین ۶۳۴ میکروگرم در گرم) متغییر بود. شکلهای مختلف شیمیایی روی بومی در خاک های مورد مطالعه به ترتیب زیر تعیین گردید: تبادلی> جذبی> آلی>کربناتی>>> تتمه بخش عمده روی کاربردی به شکلهای شیمیایی تتمه و کربناتی تبدیل گردیده به نحوی که ۴۰۴ و ۳۰۹ درصد از روی کاربردی به ترتیب وارد بخش تتمه و کربناتی گردید. مقدار تبدیل روی اضافه شده به شکلهای شیمیایی در خاک های مختلف در سطح ۱۰ میکروگرم روی در گرم خاک به صورت زیر بوده است: تبادلی>جذبی>آلی>کربناتی>تتمه.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.