مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی اسیدهای چرب بذر نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غرب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی اسیدهای چرب بذر نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غرب ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی اسیدهای چرب بذر نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غرب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی اسیدهای چرب بذر نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غرب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی اسیدهای چرب بذر نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غرب ایران :

مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی اسیدهای چرب بذر نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غرب ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در نیمه دوم ۱۳۸۸ در علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۱۱ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات کمی و کیفی اسیدهای چرب بذر نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غرب ایران
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نسترن کوهی
مقاله اسیدچرب
مقاله بذر
مقاله جنوب غرب ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این آزمایش به منظور بررسی تاثیر اقلیم جنوب غرب ایران بر کمیت و کیفیت اسیدهای چرب بذر نسترن کوهی در ۵ منطقه شامل سمیرم (استان اصفهان)، کیار وگردبیشه (استان چهارمحال و بختیاری)، یاسوج و میمند (استان کهگیلویه و بویراحمد) انجام شد. استخراج روغن با دستگله سوکسله و تجزیه اسیدهای چرب با دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC) صورت پذیرفت. بیشترین و کمترین درصد روغن به ترتیب از میمند (%۱۱۰۵) و کیار (%۸۱۵) بدست آمد. پنج اسید چرب عمده شناسایی شده در روغن بذور نسترن کوهی به ترتیب شامل لینولئیک، اولئیک، لینولنیک، پالمتیک و استئاریک بودند. نتایج نشان دادند که تفاوت در میزان اسیدهای چرب در مناطق تحت مطالعه معنی دار بود (p<0.01). بیشترین میزان اسید لینولئیک، اولئیک و لینولنیک به ترتیب از مناطق گردبیشه (%۵۲۰۹)، سمیرم (۴۷/۴۰%) و کیار (۴۷/۱۷%) بدست آمد. کمترین میزان اسید لینولئیک، اولئیک و لینولنیک به ترتیب از مناطق سمیرم (۲۴/۳۷%)، گردبیشه (۶۹/۲۲%) و میمند (۸۵/۱۲%) بدست آمد. بیشترین میزان اسید پالمتیک و استئاریک به ترتیب از مناطق میمند (۹۱/۴%) و کیار (۸۸/۳%)، و کمترین مقدار اسید پالمتیک و استئاریک از سمیرم (به ترتیب ۰۴/۴% و ۱۷/۲%) حاصل شد. بیشترین و کمترین میزان اسیدهای چرب غیراشباع به ترتیب از سمیرم (۶۵/۹۲%) و یاسوج (۰۷/۹۰%) به دست آمد. اختلافات بین میزان ترکیبات اسیدهای چرب بذر نسترن کوهی در مناطق مورد مطالعه ناشی از تفاوت در فاکتورهای اقلیمی مناطق مورد مطالعه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.