عنوان عربی: المرأه عند بهار والرصافی (عنوان فارسی: بررسی جایگاه زن در شعر بهار و شوقی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان عربی: المرأه عند بهار والرصافی (عنوان فارسی: بررسی جایگاه زن در شعر بهار و شوقی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان عربی: المرأه عند بهار والرصافی (عنوان فارسی: بررسی جایگاه زن در شعر بهار و شوقی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان عربی: المرأه عند بهار والرصافی (عنوان فارسی: بررسی جایگاه زن در شعر بهار و شوقی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان عربی: المرأه عند بهار والرصافی (عنوان فارسی: بررسی جایگاه زن در شعر بهار و شوقی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دراسات الادب المعاصر (التراث الادبی)

تعداد صفحات :۲۱

چکیده عربی:قبیل إعلان الدستور و بعده فی إیران والعراق قام المتجددون یدعون إلی الأفکار الجدیده منها الدفاع عن مکانه المرأه و حقوقها. فشارکهم «بهار» فی إیران و «الرصافی» فی العراق، إلا أن لآراء بهار صبغه تقلیدیه تجمع بین المناداه إلی تعلیم المرأه و تعلمها الفنون و بین التقالید. والشاعر الإیرانی ینسی کثیرا من المشاکل الأساسیه للمرأه. أما الرصافی فإنه یدعوها إلی التعلم والنشاطات الإجتماعیه سافره. کما أنه یتناول المشاکل الأخری للمرأه کفقدها حقوقها فی العمل والزواج والطلاق دون أن یحمیها الشرع ولا الحکومه.

چکیده فارسی:بی تردید بهار ورصافی از پیشگامان نوآوری در ایران و عراق هستند. این دو شاعر شباهت هایی با هم دارند که از جمله این شباهت ها داشتن مایه های فکر دینی و مذهبی در عنفوان جوانی، و بازتاب آن در اشعار آنها، و تلطیف این افکار در گذر زمان، و همراهی با جریانات جامعه، و نیز پرداختن به موضوعات نو به ویژه موضوع زن و مسائل مربوط به وی می باشد. در این میان دیدگاه سنتی نسبت به زن هیچگاه در اشعار بهار رنگ نمی بازد. این در حالی است که رصافی دیدگاه سنتی درباره زن را به هیچ وجه بر نمی تابد و به صراحت زنان را به کشف حجاب می خواند. مادر، دختر، و همسر بیشترین نمادهای زن در شعر رصافی و بهار است. آموزش و احترام به زنان پر رنگ ترین نقطه اشتراک این دو شاعر، و گرایش به سنت یکی و گریز دیگری از آن وجه تمایز کلی آن دو است. آزادی در انتخاب همسر، حق کار، حق طلاق، مخالفت با تعدد زوجات از موضوعات خاص رصافی یا از موضوعات مورد اهتمام ویژه او به آنها بوده است.

کلید واژه: کلیدواژه عربی: محمد تقی بهار، الرصافی، تعلیم المرأه، الزواج، الطلاق (کلیدواژه فارسی: ملک الشعرا بهار، رصافی، آموزش زن، ازدواج، طلاق)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.