بررسی روغن، پروتئین و عملکرد دانه ارقام کلزا در تاریخ کاشت های مختلف در منطقه یاسوج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روغن، پروتئین و عملکرد دانه ارقام کلزا در تاریخ کاشت های مختلف در منطقه یاسوج دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روغن، پروتئین و عملکرد دانه ارقام کلزا در تاریخ کاشت های مختلف در منطقه یاسوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روغن، پروتئین و عملکرد دانه ارقام کلزا در تاریخ کاشت های مختلف در منطقه یاسوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روغن، پروتئین و عملکرد دانه ارقام کلزا در تاریخ کاشت های مختلف در منطقه یاسوج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۱

تعیین واکنش ارقام مختلف گیاهان زراعی به متغیرهای محیطی از کاشت تا برداشت یکی از پایه های اساسی برنامه ریزی کشاورزی به منظور دستیابی به حداکثر عملکرد و کیفیت مطلوب است. تغییر تاریخ کاشت از طریق تاثیر بر طول دوره رشد رویشی و زایشی و توازن بین آن ها، بر عملکرد و کیفیت محصول تاثیرگذار خواهد بود. به منظور بررسی واکنش ۴ رقم کلزای پاییزه به تاریخ کاشت های مختلف، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار در سال ۸۸-۱۳۸۷ در مزرعه تحقیقاتی ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان بویراحمد به اجرا در آمد. عامل اول شامل تاریخ کاشت در چهار سطح به فاصله ۱۰ روز از ۲۱ شهریور ماه و عامل دوم شامل چهار رقم کلزای پاییزه (زرفام، اکاپی، الایت و SLM-046) بود. نتایج نشان داد که واکنش ارقام به تاریخ های مختلف کاشت در صفات تعداد خورجین در بوته، عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه و عملکرد روغن معنی دار بود. بیشترین تعداد خورجین در بوته (۹۱)، عملکرد دانه (۵۲۳۱ کیلوگرم در هکتار) و عملکرد روغن (۲۲۲۷ کیلوگرم در هکتار) به رقم الایت در کاشت زودتر (۲۱ شهریور) و کمترین آنها به رقم SLM-046 با ۴۰ روز تاخیر در کاشت (۲۰ مهر) تعلق داشت. با تاخیر در کاشت درصد روغن کاهش و درصد پروتئین دانه افزایش یافت. در بین ارقام، تاخیر در کاشت کمترین کاهش عملکرد دانه و روغن را در رقم زرفام ایجاد کرد.

کلید واژه: ارقام کلزا، تاریخ کاشت، عملکرد، محتوای روغن، محتوای پروتئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.