مقاله اثر آزلائیک اسید ۵% و مینوکسیدیل ۵% در کاهش ناحیه نکروتیک فلاپ های پوستی در موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آزلائیک اسید ۵% و مینوکسیدیل ۵% در کاهش ناحیه نکروتیک فلاپ های پوستی در موش صحرایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آزلائیک اسید ۵% و مینوکسیدیل ۵% در کاهش ناحیه نکروتیک فلاپ های پوستی در موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آزلائیک اسید ۵% و مینوکسیدیل ۵% در کاهش ناحیه نکروتیک فلاپ های پوستی در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آزلائیک اسید ۵% و مینوکسیدیل ۵% در کاهش ناحیه نکروتیک فلاپ های پوستی در موش صحرایی :

مقاله اثر آزلائیک اسید ۵% و مینوکسیدیل ۵% در کاهش ناحیه نکروتیک فلاپ های پوستی در موش صحرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در پوست و زیبایی از صفحه ۷۸ تا ۸۴ منتشر شده است.
نام: اثر آزلائیک اسید ۵% و مینوکسیدیل ۵% در کاهش ناحیه نکروتیک فلاپ های پوستی در موش صحرایی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مینوکسیدیل
مقاله آزلائیک اسید
مقاله ایسکمی
مقاله گلی بن کلامید
مقاله L-NAME
مقاله فلاپ پوستی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آسیب ناشی از ایسکمی خسارت های زیادی را در درمان بیماریهای پوستی مانند جراحی هایی که بر روی فلاپ های پوستی انجام می شود، ایجاد می کند. مطالعه حاضر برای بررسی دو دارویی که در درمان بیماری های پوستی دارای کاربرد می باشند، در درمان آسیب ناشی از ایسکمی صورت گرفت.
روش اجرا: ۵۶ موش صحرایی در ۴ گروه قرار گرفتند: در دو گروه قبل از برداشتن فلاپ، مینوکسیدیل ۵% و آزلائیک اسید ۵% به صورت موضعی بر روی ناحیه به کار برده شد. در تعدادی از موش های صحرایی که با مینوکسیدیل درمان شدند، از مهارکننده کانالهای KATP (گلی بن کلامید ۰۳ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم، داخل صفاقی) و در تعدادی از موش ها که با آزلائیک اسید ۵% درمان شدند، از مهارکنندهL-NAME) Nitrous Oxide ، بیست میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، داخل صفاقی) استفاده شد. ۷ روز بعد از عمل میزان نکروز فلاپ پوستی محاسبه گردید.
یافته ها: درمان با آزلائیک اسید یا مینوکسیدیل موضعی ناحیه نکروتیک را به شکل معنی داری به ترتیب ۴۲% (P<0.05) یا ۳۴% (P<0.05) کاهش داد. ترکیب آزلائیک اسید با مینوکسیدیل اثرات خیلی قویتری را در کاهش ناحیه نکروتیک ایجاد کرد (۲۶% ناحیه نکروتیک، P<0.001). گلی بن کلامید اثرات محافظتی مینوکسیدیل (P<0.05) و L-NAME اثرات محافظتی آزلائیک اسید (P<0.05) را از بین برد. درمان با گلیبنکلامید یا L-NAME اثرات محافظتی درمان ترکیبی را از بین بردند.
نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان دهنده نقش کانالهای KATP در مسیر مینوکسیدیل و نیتریک اکسید در مسیر محافظتی ناشی از آزلائیک اسید بود. به نظر می رسد که Overlap بین این مسیرها وجود داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.