پیش بینی مکانی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پذیرفتاری مغناطیسی خاک به کمک داده های رقومی ارتفاع زمین و مدل رگرسیونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی مکانی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پذیرفتاری مغناطیسی خاک به کمک داده های رقومی ارتفاع زمین و مدل رگرسیونی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی مکانی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پذیرفتاری مغناطیسی خاک به کمک داده های رقومی ارتفاع زمین و مدل رگرسیونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی مکانی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پذیرفتاری مغناطیسی خاک به کمک داده های رقومی ارتفاع زمین و مدل رگرسیونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی مکانی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پذیرفتاری مغناطیسی خاک به کمک داده های رقومی ارتفاع زمین و مدل رگرسیونی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۲

این بررسی به منظور برآورد مکانی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پذیرفتاری مغناطیسی خاک (متغیرهای هدف) به کمک داده ها و اطلاعات محیطی به دست آمده از مدل رقومی ارتفاع زمین (متغیرهای مستقل) و با استفاده از مدل سازی رگرسیونی در اراضی زراعی زیر کشت گندم دیم در منطقه اردل چهارمحال و بختیاری صورت گرفته است. متغیرهای هدف یا خصوصیات خاک مورد مطالعه شامل مقدار ماده آلی، درصد نیتروژن، هدایت الکتریکی، درصد رس، سیلت، شن و پذیرفتاری مغناطیسی بوده است. مدل رقومی ارتفاع (DEM) منطقه با استفاده از نقاط نقشه برداری شده توسط دوربین تئودلیت در محیط GIS و در پیکسل هایی به ابعاد ۳´۳ متر تهیه شد و ویژگی های اولیه توپوگرافی (شامل ارتفاع، شیب، جهت شیب، سطح ویژه حوزه آبخیز، انحنای سطح زمین، انحنای افقی و انحنای قائم) و ویژگی های ثانویه توپوگرافی (شامل شاخص رطوبتی، شاخص قدرت جریان و فاکتور فرسایش پذیری) محاسبه گردید. نتایج آمار توصیفی تمامی متغیرها نشان داد که از توزیع نرمال برخوردار هستند. از بین خصوصیات خاک، درصد شن (۰.۵۲) بیشترین و چگالی ظاهری (۰.۱) کمترین ضریب تغییرات را از خود نشان داد. در نهایت مدل های رگرسیون چندمتغیره بین ویژگی های توپوگرافی (به عنوان متغیرهای تخمین زننده) و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پذیرفتاری مغناطیسی خاک (به عنوان متغیرهای هدف) برقرار شد و برای اعتبارسنجی مدل ها از تعدادی از نمونه ها (۱۸ نقطه از ۹۰ نقطه) که تصادفی انتخاب شده بودند استفاده گردید. نتایج این پژوهش نشان داد خصوصیات توپوگرافی که با خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پذیرفتاری مغناطیسی خاک همبستگی بیشتری داشتند و در مدل رگرسیونی وارد شدند شامل ارتفاع، فاکتور فرسایش پذیری خاک، شیب و شاخص رطوبتی بوده است که توانسته اند ۲۰ تا ۶۷ درصد از تغییرات خصوصیات خاک را توجیه نمایند. نتایج اعتبارسنجی مدل ها نیز از نااریب بودن و درجه تخمین مناسب برازش مدل ها حکایت می کند. نتایج کلی این پژوهش نشان داد که پتانسیل استفاده از خصوصیات توپوگرافی به عنوان یک شاخص خصوصیات خاک مفید است اما نیاز به بررسی های بیشتری می باشد. همچنین مدل رگرسیونی کفایت کافی برای ایجاد ارتباط ندارد و باید از تکنیک های دیگری استفاده شود.

کلید واژه: مدل رقومی ارتفاع، خصوصیات خاک، ویژگی های توپوگرافی، پذیرفتاری مغناطیسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.