ارزیابی مکانی مناطق مناسب جمع آوری روان آب پتانسیل در سیستم حوزه آب خیز (مطالعه موردی: حوزه آب خیز گناباد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مکانی مناطق مناسب جمع آوری روان آب پتانسیل در سیستم حوزه آب خیز (مطالعه موردی: حوزه آب خیز گناباد) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مکانی مناطق مناسب جمع آوری روان آب پتانسیل در سیستم حوزه آب خیز (مطالعه موردی: حوزه آب خیز گناباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مکانی مناطق مناسب جمع آوری روان آب پتانسیل در سیستم حوزه آب خیز (مطالعه موردی: حوزه آب خیز گناباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مکانی مناطق مناسب جمع آوری روان آب پتانسیل در سیستم حوزه آب خیز (مطالعه موردی: حوزه آب خیز گناباد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۶

جمع آوری روان آب برای به حداقل رساندن تلفات و تقویت ذخایر آبی در سیستم حوزه های آب خیز مورد استفاده قرار می گیرد. کشورهایی که همانند برخی از مناطق ایران مواجه با کمبود آب می باشند، با توزیع نامناسب بارندگی مواجه هستند. راهکارهای نوین، روی روش هایی با کیفیت بهتر به منظور ذخیره آب و شناسایی فرصت های بیش تر در اجرای روش های جمع آوری روان آب به عنوان وسیله ای برای ذخیره آب قابل دسترس، متمرکز می باشند. با این وجود روش های جمع آوری روان آب بدون توجه به اثرات غیرمستقیم بر سیستم های هیدرولوژیکی و اکولوژیکی پایین دست، نیازمند فهم بهتر از اثرات محیطی و هیدرولوژیکی در سیستم حوزه آب خیز هستند. در این مقاله روش توزیع مکانی ساده ای به منظور تعیین مکان های جمع آوری روان آب پتانسیل در زیرحوزه کوچک کلات از حوزه آب خیز گناباد (ایران) ارایه شده است. مدل عکس العمل هیدرولوژیکی در سیستم حوزه آب خیز، ارایه، و اثرات اجرا آن مورد ارزیابی قرار گرفت. سیستم اطلاعات جغرافیایی به عنوان وسیله ای برای یک پارچه کردن تصمیم گیری و حل مساله به منظور تحلیل، ذخیره و مدیریت اطلاعات مکانی در فرآیند تصمیم گیری مورد استفاده قرار گرفت. هنگام ترکیب اطلاعات مکانی با مدل عکس العمل هیدرولوژیکی توسط سیستم اطلاعات جغرافیایی، سطح مکان های جمع آوری روان آب پتانسیل، به صورت نسبی نسبت به سطح تمرکز روان آب و محل توزیع آب ذخیره شده، تعیین گردید. بر اساس تحلیل تولید پتانسیل روان آب و مکان های جمع آوری روان آب، مشخص شد که ۶۸.۴ درصد از مساحت زیرحوزه کلات دارای پتانسیل تولید روان آب بالا و خیلی بالا است؛ در حالی که تحلیل تمامی فاکتورهای موثر بر چنین سیستم هایی در طبیعت، نشان داد تنها ۴.۸ درصد از مساحت زیرحوزه مورد مطالعه، دارای تناسب بالا و خیلی بالای مکانی برای جمع آوری روان آب می باشد. جزئیات روش ساده مکانی پذیرفته شده در این مقاله تشریح و خروجی مدل یک پارچه سازی سیستم اطلاعات جغرافیایی توسط یک سری نقشه های مناسب ارایه شده است. نتایج به دست آمده از این پژوهش نشان می دهد، ارایه توزیع مکانی صحیح از تولید روان آب، گام مهمی در توسعه سیستم های جمع آوری روان آب در هر سیستم حوزه آب خیز می باشد.

کلید واژه: جمع آوری روان آب، ارزیابی مکانی روان آب، جمع آوری آب، زیرحوزه کلات گناباد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.