بررسی کاربرد GIS و RS برای تخمین فرسایش خاک و بار رسوب با استفاده از مدل RUSLE (مطالعه موردی: حوضه بالادست سد ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاربرد GIS و RS برای تخمین فرسایش خاک و بار رسوب با استفاده از مدل RUSLE (مطالعه موردی: حوضه بالادست سد ایلام) دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاربرد GIS و RS برای تخمین فرسایش خاک و بار رسوب با استفاده از مدل RUSLE (مطالعه موردی: حوضه بالادست سد ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاربرد GIS و RS برای تخمین فرسایش خاک و بار رسوب با استفاده از مدل RUSLE (مطالعه موردی: حوضه بالادست سد ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاربرد GIS و RS برای تخمین فرسایش خاک و بار رسوب با استفاده از مدل RUSLE (مطالعه موردی: حوضه بالادست سد ایلام) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۳۰

فرسایش خاک و تولید بار رسوب امروزه به یکی از معضلات مهم زیست محیطی بشر تبدیل شده است. بنابراین مدیریت خاک به منظور بهره برداری مطلوب و کاهش تخریب آن ضروری می باشد. پهنه بندی شدت فرسایش و تولید رسوب و اولویت بندی مناطق از این دیدگاه گامی موثر برای سازمان دهی حفاظت و بهره برداری از خاک است. در مطالعه حاضر، هدف پیش بینی پتانسیل هدررفت سالیانه خاک و بار رسوب می باشد. برای پیش بینی موارد یادشده، معادله تجدیدنظر شده جهانی هدررفت خاک در چارچوب سیستم اطلاعات جغرافیایی به کار رفته است. فاکتورهای RUSLE شامل R، K، LS، C و P می باشند که به ترتیب از داده های بارندگی، نقشه خاک منطقه، مدل رقومی ارتفاع و تکنیک های سنجش از دور محاسبه شده اند. مقادیر متوسط فاکتورهای R، K، LS، C و P به ترتیب برابر با ۲۶۱.۲۹ MJ mm ha-1h-1y-1، ۰.۱۵ Mg ha h ha-1 MJ-1mm-1، ۱.۹۷، ۰.۵ و ۰.۲۱ بودند. میانگین بار رسوب سالیانه در حوضه مورد مطالعه ۱۴.۷۵ تن در هکتار در سال برآورد شد که نزدیک به مقدار به دست آمده از ایستگاه رسوب سنجی سد ایلام (۱۶.۵۸ تن در هکتار در سال) بود. نتایج این پژوهش همچنین نشان داد، فاکتور LS با ضریب همبستگی ۰.۷۷ بیش ترین تاثیر را در برآورد فرسایش سالانه خاک توسط مدل RUSLE داشته است. این پژوهش، موثر بودن RS و GIS را جهت تخمین کمی مقادیر فرسایش خاک، بار رسوب و همچنین مدیریت فرسایش اثبات نمود.

کلید واژه: فرسایش خاک، مدل RUSLE، سنجش از دور، GIS، استان ایلام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.