کارآزمائی دوسوکور بررسی تاثیر ژل آگار خوراکی در پیش گیری از ابتلا به زردی غیر همولیتیک در نوزادان رسیده سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآزمائی دوسوکور بررسی تاثیر ژل آگار خوراکی در پیش گیری از ابتلا به زردی غیر همولیتیک در نوزادان رسیده سالم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآزمائی دوسوکور بررسی تاثیر ژل آگار خوراکی در پیش گیری از ابتلا به زردی غیر همولیتیک در نوزادان رسیده سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآزمائی دوسوکور بررسی تاثیر ژل آگار خوراکی در پیش گیری از ابتلا به زردی غیر همولیتیک در نوزادان رسیده سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآزمائی دوسوکور بررسی تاثیر ژل آگار خوراکی در پیش گیری از ابتلا به زردی غیر همولیتیک در نوزادان رسیده سالم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: زردی نوزادی یکی از شایع ترین بیماری های دوران نوزادی است که ۵ تا ۱۰ درصد نوزادان را نیازمند فتوتراپی می کند. درمان با فتوتراپی مشکلاتی از قبیل افزایش طول مدت بستری در بیمارستان، هزینه متعاقب آن و جدایی مادر و نوزاد را به دنبال دارد. در نتیجه، کاهش نیاز به فتوتراپی بسیار اهمیت دارد. هدف ما در این مطالعه بررسی اثر پیش گیرانه ژل خوراکی آگار بر سطح بیلی روبین، زردی بالینی و نیاز به فتوتراپی در نوزادان رسیده سالم بود.مواد و روش ها: در این مطالعه کار آزمایی بالینی دوسوکور، ۵۰ نوزاد رسیده وارد مطالعه شدند که ۲۵ نفر در گروه آگار و ۲۵ نفر در گروه پلاسبو قرار گرفتند. تغییرات سطح بیلی روبین، زردی بالینی و نیاز به فتوتراپی در روز های اول، سوم و پنجم بررسی شد و اطلاعات به دست آمده با استفاده از نرم افزارspss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته های پژوهش: وزن هنگام تولد، وزن روزهای سوم و پنجم، سن اولین ویزیت، جنس و سایر اطلاعات دموگرافیک در دو گروه اختلاف معنا داری نداشت. سطح سرمی بیلی روبین در هر دو گروه افزایش نشان داد، اما این افزایش به طور معنا داری در گروه آگار نسبت به گروه پلاسبو کمتر بود و زردی بالینی و نیاز به فتوتراپی نیز به طور معنا داری در گروه آگار نسبت به گروه پلاسبو کمتر بود.بحث و نتیجه گیری: به نظر می رسد که مصرف آگار خوراکی در نوزادان رسیده باعث کاهش سطح بیلی روبین و زردی بالینی و کاهش نیاز به فتوتراپی می شود.

کلید واژه: زردی نوزادی، آگار خوراکی، پیش گیری، بیلی روبین سرم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.