بررسی فراوانی ژن های tcpA ،Zot ،Ace و ctxA در سویه های ویبریوکلرای جدا شده از اپیدمی تابستان سال ۱۳۸۴ ایران با روش PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی ژن های tcpA ،Zot ،Ace و ctxA در سویه های ویبریوکلرای جدا شده از اپیدمی تابستان سال ۱۳۸۴ ایران با روش PCR دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی ژن های tcpA ،Zot ،Ace و ctxA در سویه های ویبریوکلرای جدا شده از اپیدمی تابستان سال ۱۳۸۴ ایران با روش PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی ژن های tcpA ،Zot ،Ace و ctxA در سویه های ویبریوکلرای جدا شده از اپیدمی تابستان سال ۱۳۸۴ ایران با روش PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی ژن های tcpA ،Zot ،Ace و ctxA در سویه های ویبریوکلرای جدا شده از اپیدمی تابستان سال ۱۳۸۴ ایران با روش PCR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

تعداد صفحات :۸

مقدمه: ویبریوکلرا نوعی باکتری گرم منفی و عامل وبا است. مهم ترین فاکتور پاتوژنی ویبریوکلرا انتروتوکسینی به نام کلراتوکسین است که عامل بروز اسهال می باشد. علاوه بر کلراتوکسین و توکسین های جانبی همانندzot و ace، یکی دیگر از مهم ترین فاکتورهای پاتوژنی ویبریوکلرا پیلی می باشد که در اتصال وکلونیزاسیون نقش کلیدی داشته و به tcp معروف است.مواد و روش ها: سویه ها در محیط اختصاصی کشت داده شدند. پس از انکوباسیون، کلنی های ظاهر شده با روش های بیوشیمیایی و سرولوژی تعیین هویت گردیدند. در مرحله بعد، پس از کشت سویه ها روی محیط LB و انکوباسیون به مدت ۱۸ ساعت در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد، از رسوب به دست آمده جهت استخراج DNA استفاده گردید. در نهایت با استفاده از پرایمرهای اختصاصی، حضور یا عدم حضور ژن های‏zot ،Ace ،tcpA و ctxA با روش PCR مورد بررسی قرار گرفت.یافته های پژوهش: در سی و نه سویه مورد مطالعه، پس از انجام PCR، فراوانی ژن های Zot،Ace ،tcpA و ctxA به ترتیب برابر بود با ۳۹ (۱۰۰ درصد)، ۳۹ (۱۰۰ درصد)، ۳۲ (۸۴.۶۱ درصد) و ۳۵ (۸۹.۷۴ درصد).بحث و نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه می توان استنباط نمود که وجود ژن هایace و zotدر سویه های ویبریوکلرای فاقد ژن ctxA در بیماری زایی باکتری اهمیت دارد.

کلید واژه: ویبریوکلرا، ctxA ،tcpA ،Ace ،Zot

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.