اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های مختلف فلفل دلمه ای (.Capsicum annum L) بر میزان رشد و زیست توده دانهال های خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و بادنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های مختلف فلفل دلمه ای (.Capsicum annum L) بر میزان رشد و زیست توده دانهال های خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و بادنجان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های مختلف فلفل دلمه ای (.Capsicum annum L) بر میزان رشد و زیست توده دانهال های خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و بادنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های مختلف فلفل دلمه ای (.Capsicum annum L) بر میزان رشد و زیست توده دانهال های خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و بادنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های مختلف فلفل دلمه ای (.Capsicum annum L) بر میزان رشد و زیست توده دانهال های خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و بادنجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۲

با توجه به این که بعضی گیاهان زراعی دارای اثر آللوپاتیک می باشند، بررسی تاثیر آن بر گیاهان به ویژه در تناوب زراعی و کشت توام از اهمیت خاصی برخوردار است. بر همین اساس، در این تحقیق توانایی آللوپاتی اندام های فلفل دلمه ای بر میزان رشد بادنجان، گوجه فرنگی، فلفل و خیار به طور جداگانه به صورت فاکتوریل دو عاملی در قالب طرح کاملا تصادفی، در سیستم کشت هیدروپونیک در گلخانه بررسی گردید. فاکتور اول نوع گیاه (فلفل، خیار، گوجه فرنگی و بادنجان) و فاکتور دوم، نوع اندام عصاره گیری شده (برگ، ریشه و ساقه) بود. ابتدا عصاره الکلی پنج درصد وزنی- حجمی حاصل از اندام های برگ، ریشه و ساقه فلفل تهیه گردید و سپس اثر آن ها بر تعداد برگ، گل، طول ریشه و ساقه، وزن تر ریشه و ساقه، وزن خشک ریشه و ساقه، به عنوان صفات رشد گیاهان نسبت به نمونه شاهد بدون تیمار عصاره دهی، مطالعه شد. نتایج حاصل نشان داد که عصاره اندام های فلفل در همه موارد اثر یکسانی بر کاهش رشد سایر گیاهان داشته است. هم چنین از آن جایی که تحت تاثیر عصاره اندام های مختلف فلفل، عصاره برگ در مقایسه با سایر اندام ها، رشد گیاهان فوق را بیشتر کاهش داده است، مشخص می شود که برگ دارای اثر آللوپاتی بیشتری می باشد که می توان این مساله را به تولید نهایی مواد آللوشیمیایی در برگ مربوط دانست.

کلید واژه: آللوپاتیک، فلفل دلمه ای، عصاره گیاهی، صفات رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.