عکس العمل عملکرد کمی و کیفی کلزا به سیستم های مختلف کوددهی در تناوب زراعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عکس العمل عملکرد کمی و کیفی کلزا به سیستم های مختلف کوددهی در تناوب زراعی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عکس العمل عملکرد کمی و کیفی کلزا به سیستم های مختلف کوددهی در تناوب زراعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عکس العمل عملکرد کمی و کیفی کلزا به سیستم های مختلف کوددهی در تناوب زراعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عکس العمل عملکرد کمی و کیفی کلزا به سیستم های مختلف کوددهی در تناوب زراعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۲۲

به منظور بررسی تاثیر روش های افزایش حاصلخیزی خاک بر عملکرد و کیفیت دانه کلزا (.Brassica napus L) رقم طلایه در تناوب زراعی، یک آزمایش مزرعه ای طی سه سال زراعی ۸۷-۸۶، ۸۸-۸۷ و ۸۹-۸۸ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گریزه سنندج انجام گردید. آزمایش به صورت کرت های دو بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. سه تناوب مختلف زراعی شامل نخود- آفتابگردان – گندم – کلزا (R1)، کود سبز – نخود – کود سبز – گندم – کود سبز – کلزا (R2) و کلزا-کلزا-کلزا (R3) به عنوان عامل اصلی در نظر گرفته شدند. شش روش تامین کود پایه شامل کود دامی (N1)، کمپوست (N2)، کود شیمیایی (N3)، کمپوست+ کود دامی (N4)، کمپوست+ کود دامی+ کود شیمیایی (N5) و تیمار شاهد (N6) به عنوان سطوح عامل فرعی تعیین شدند و چهار ترکیب کودهای زیستی شامل: باکتری های باسیلوس لنتوس و سودوموناس پوتیدا (B1)، قارچ تریکودرما هارزیانوم (B2)، باکتری های باسیلوس و سودوموناس + قارچ تریکودرما (B3) و تیمار شاهد (بدون قارچ و باکتری) (B4) به عنوان سطوح عامل فرعی – فرعی انتخاب شدند. نتایج نشان داد که اثر تناوب زراعی، منابع مختلف کود پایه و زیستی و اثر متقابل آن ها بر عملکرد دانه معنی دار است. در تناوب R2 بیشترین عملکرد دانه کلزا تولید گردید. کاربرد توام کودهای آلی و شیمیایی همراه با کودهای زیستی (N5B3) نیز عملکرد دانه را افزایش داد. کلروفیل برگ به طور معنی داری تحت تاثیر تناوب، روش های مختلف کوددهی و اثر متقابل آن ها قرار گرفت. بیشترین میزان نیتروژن دانه (۳۸.۹ میلی گرم در گرم) و کمترین نسبت (N/S) در تیمار N5 به دست آمد. کودهای پایه تاثیر معنی داری بر درصد روغن و عملکرد روغن دانه داشتند.

کلید واژه: تناوب، روغن، کلزا، کود آلی، کود زیستی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.