مقایسه تکنیک های مختلف پایش تغییر کاربری اراضی/ پوشش گیاهی با استفاده از GIS & RS (مطالعه موردی حوزه دره شهر- استان ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تکنیک های مختلف پایش تغییر کاربری اراضی/ پوشش گیاهی با استفاده از GIS & RS (مطالعه موردی حوزه دره شهر- استان ایلام) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تکنیک های مختلف پایش تغییر کاربری اراضی/ پوشش گیاهی با استفاده از GIS & RS (مطالعه موردی حوزه دره شهر- استان ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تکنیک های مختلف پایش تغییر کاربری اراضی/ پوشش گیاهی با استفاده از GIS & RS (مطالعه موردی حوزه دره شهر- استان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تکنیک های مختلف پایش تغییر کاربری اراضی/ پوشش گیاهی با استفاده از GIS & RS (مطالعه موردی حوزه دره شهر- استان ایلام) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم محیطی

تعداد صفحات :۲۱

پایش زمانی و دقیق تغییر عوارض سطح زمین برای درک روابط و کنش های متقابل بین انسان و پدیده های طبیعی به منظور تصمیم گیری بهینه، از اهمیت به سزائی برخودار است. داده های سنجش از دور، منابع اولیه ای هستند که به طور گسترده برای پایش تغییرات محیطی در دهه های اخیر مورد استفاده واقع شده اند. در این مطالعه، تصاویر لندست (TM) سال ۱۳۶۷ و لندست (ETM+) سال ۱۳۸۰ با استفاده از پنج تکنیک پایش تغییر درحوزه دره شهر استان ایلام با مساحت ۸۰۴۷۰ هکتار آنالیز شده اند. تکنیک های پایش تغییر مورد استفاده در این مطالعه شامل تفاضل تصویر، نسبت گیری تصویر، تفاضل NDVI، آنالیز برداری تغییر و روش مقایسه پس از طبقه بندی بوده اند. در این مطالعه، جهت تعیین آستانه در روش هایی که نیازمند تعیین آستانه هستند از روش آماری استفاده شده است و بر این اساس مشخص شده است که آستانه تغییر در منطقه مورد مطالعه با ±۱ انحراف از میانگین قرار داشته است. پس از تعیین آستانه تغییر، مناطق دارای تغییرات کاهشی، افزایشی و بدون تغییر مشخص گردیده است. جهت ارزیابی دقت تکنیک های پایش تغییر پس از برداشت واقعیات زمینی که از طریق بازدید میدانی و تصاویر Google Earth به دست آمد، از ضریب دقت کل و ضریب کاپا استفاده شد. بر اساس نتایج به دست آمده مشخص گردید که روش تفاضل NDVI با ضریب دقت کل ۹۸.۵ و ضریب کاپای ۹۷ درصد از بین تکنیک های پایش تغییر مورد استفاده در این مطالعه بیشترین دقت و روش نسبت گیری باند قرمز با ضریب دقت کل ۷۲.۵ و ضریب کاپای ۵۰ درصد کم ترین دقت را در پایش تغییرات کاربری اراضی/پوشش گیاهی منطقه مورد مطالعه داشته اند.

کلید واژه: تفاضل تصویر، نسبت گیری تصویر، تفاضل NDVI، آنالیز برداری تغییر، مقایسه پس از طبقه بندی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.