اثرات انجماد در ۱۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات انجماد در ۱۸ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات انجماد در ۱۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات انجماد در ۱۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات انجماد در ۱۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: توسعه مینس ماهی و محصولات بر پایه مینس فرصت مناسبی برای استفاده از ماهیان با ارزش کم فراهم می کند. یکی از این فراورده ها فیش برگرها هستند. در مطالعه حاضر، فیش برگرها به صورت خام و بدون پوشش از ماهی کیجار منقوط تولید شدند و ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی آن ها طی نگهداری در -۱۸oC به مدت ۵ ماه مورد بررسی قرار گرفت. تمام ارزیابی های فوق بعد از رفع انجماد نمونه ها در دمای ۴oC صورت گرفت.مواد و روش ها: نمونه های فیش برگر پس از تولید در پلیمرهایی از جنس PVC/PE بسته بندی شدند. بار میکروبی (شامل: شمارش کلی میکروبی، شمارش کلی فرم ها، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و باکتری های سرماگرا)، ویژگی های شیمیایی (شاملpH ، رطوبت،TVB-N و (TBA و ارزیابی حسی به صورت دوره ای در انتهای هر ماه روی نمونه ها انجام شد. داده ها توسط روش های آماری با استفاده از نرم افزار SPSS آنالیز شد و نتایج مورد بررسی و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: مقادیر TVB-N به طور معنی داری در انتهای ماه اول افزایش یافت، ولی پس از آن تا انتهای دوره تغییر معنی داری در مقادیر آن مشاهده نشد. مقادیر TBA به طور معنی داری در انتهای ماه دوم افزایش یافت ولی، پس از آن تا انتهای دوره انبارداری کاهش معنی داری داشت که به دلیل واکنش مالون آلدئید تولید شده با محصولات حاصل از تجزیه پروتئین و تشکیل ترکیبات ثالث بود. مقادیر pH به طور معنی داری در انتهای ماه اول افزایش یافت، اما سپس تغییرات معنی داری در مقادیر آن مشاهده نشد. تمام شمارش های میکروبی و شاخص های حسی به طور معنی داری تا پایان انبارداری انجمادی کاهش یافتند.نتیجه گیری: بهترین تاریخ مصرف پس از طی ۳ ماه نگهداری فیش برگرهای تولید شده بود و ارزیابی حسی، راه مطمئنی جهت پیش بینی ماندگاری فراورده مزبور است.

کلید واژه: کیجار منقوط (Saurida undosquamis)، فیش برگر، کیفیت، انبارداری انجمادی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.