بررسی و اندازه گیری اسیدهای چرب غیر اشباع (EPA DHA) و امگا ۶ در گوشت سه نوع ماهی پرورشی کپور، فیتوفاک و قزل آلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و اندازه گیری اسیدهای چرب غیر اشباع (EPA DHA) و امگا ۶ در گوشت سه نوع ماهی پرورشی کپور، فیتوفاک و قزل آلا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و اندازه گیری اسیدهای چرب غیر اشباع (EPA DHA) و امگا ۶ در گوشت سه نوع ماهی پرورشی کپور، فیتوفاک و قزل آلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و اندازه گیری اسیدهای چرب غیر اشباع (EPA DHA) و امگا ۶ در گوشت سه نوع ماهی پرورشی کپور، فیتوفاک و قزل آلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و اندازه گیری اسیدهای چرب غیر اشباع (EPA DHA) و امگا ۶ در گوشت سه نوع ماهی پرورشی کپور، فیتوفاک و قزل آلا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۴

جهت مقایسه و اندازه گیری اسیدهای چرب امگا ۳ (۵, ۸, ۱۱, ۱۴, ۱۷ -Eicosapentaenoic acid معروف به EPA و ۴, ۷, ۱۰, ۱۳, ۱۶, ۱۹ -Docosahexaenoic acid معروف به DHA) و امگا ۶ با هدف اندازه گیری این اسیدهای مفید در سه نمونه ماهی پرورشی قزل آلا، کپور و فیتوفاک، نمونه ها در طول دی و بهمن سال ۸۴ از بازار شهر رشت بطور اتفاقی خریداری شد و سپس با توجه به روشهای نمونه برداری، مقداری از آنها انتخاب و تحت فرآیند روغن کشی قرار گرفت. پس از هیدرولیز روغنها و جداسازی اسیدهای چرب، فرآیند متیله کردن اسیدها انجام شد. نمونه های استری شده پس از خالص سازی با استفاده از دستگاه GC-MS تحت اندازه گیری کیفی و کمی قرار گرفتند. به عنوان استاندارد جهت مقایسه های کمی از استانداردهای EPA و DHA و آراشیدونیک اسید استفاده شد. نتایج حاصله بیان کننده این مطلب است که ماهی قزل آلا در میان انواع ماهیان پرورشی انتخاب شده، از بیشترین مقدار EPA و DHA برخوردار است (۰.۷۲۸ و ۰.۶۲۷ درصد در روغن ماهی) و ماهی کپور، کمترین مقدار آن را نسبت به سایر ماهیان مورد آزمایش دارا می باشد.

کلید واژه: ماهیان پرورشی، اسیدهای چرب امگا ۳ (EPA, DHA) و امگا ۶

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.