بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانش آموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران سال ۹۰-۱۳۸۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانش آموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران سال ۹۰-۱۳۸۹ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانش آموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران سال ۹۰-۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانش آموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران سال ۹۰-۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانش آموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران سال ۹۰-۱۳۸۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: اضطراب امتحان یک واکنش هیجانی ناخوشایند به موقعیت ارزیابی است و به عنوان یک مشکل شایع و مهم آموزشی مطرح است. اضطراب امتحان با ایجاد اختلالاتی در خوردن که یکی از این اختلالات، زیاده خوری است، می تواند باعث بروز چاقی شود. چاقی نیز به نوبه خود به بروز عوارض متعددی منجر می شود. این مطالعه با هدف بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانش آموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه به روش مقطعی و با شرکت ۱۴۰ دانش آموز دختر سال سوم دبیرستان منطقه ۳ آموزش و پرورش تهران انجام شد. بعد از خروج داده های ۱۰ دانش آموز از مطالعه، تجزیه و تحلیل آماری روی داده های مربوط به ۱۳۰ دانش آموز صورت گرفت. داده های مربوط به دریافت مواد غذایی با استفاده از یک پرسشنامه یادآمد ۲۴ ساعته خوراک و ۳ پرسشنامه ثبت غذای روزانه برای ۳ روز هفته ثبت و میزان اضطراب امتحان با استفاده از پرسشنامه اضطراب امتحان سنجیده شد. تجزیه و تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار SPSS16 انجام گرفت.یافته ها: ارتباطی بین دریافت گروه های غذایی با ۴ گروه اضطراب و نیز با نمرات اضطراب گزارش نشد. از میان زیرگروه های غذایی، نان (p=0.003)، برنج(p=0.035) ، کنسرو انواع گوشت(p=0.031) ، سایر لبنیات (p=0.029) و آب میوه های صنعتی (p=0.049) با اضطراب ارتباط معنی داری نشان دادند، اما بعد از تعدیل BMI و تغییرات دریافت غذایی در زمان اضطراب، تنها مصرف آب میوه های صنعتی با نمرات اضطراب ارتباط مثبت و معنی داری نشان داد. میانگین انرژی، کربوهیدرات و پروتئین دریافتی در میان ۴ گروه اضطراب، اختلاف معنی داری داشت، اما این اختلاف بعد از تعدیل BMI و تغییرات دریافت غذایی در زمان استرس دیگر معنی دار نبود.نتیجه گیری: با افزایش میزان اضطراب امتحان، میزان مصرف آب میوه های صنعتی نیز افزایش یافت. از آن جا که آب میوه های صنعتی دارای مقادیر قابل ملاحظه ای شکر هستند، این فرضیه که ارتباط مستقیمی بین اضطراب و افزایش میزان کربوهیدرات مصرفی وجود دارد، می تواند تایید شود.

کلید واژه: دریافت مواد غذایی، اضطراب امتحان، درشت مغذی ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.