بررسی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت در میوه های کیوی رقم هایوارد تیمار شده با بخار متیل سالیسیلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت در میوه های کیوی رقم هایوارد تیمار شده با بخار متیل سالیسیلات دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت در میوه های کیوی رقم هایوارد تیمار شده با بخار متیل سالیسیلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت در میوه های کیوی رقم هایوارد تیمار شده با بخار متیل سالیسیلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت در میوه های کیوی رقم هایوارد تیمار شده با بخار متیل سالیسیلات :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۸

برای بررسی اثر بخار متیل سالیسیلات (MeSA) بر روی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد، از پنج غلظت متیل سالیسیلات (۰، ۰.۰۶، ۰.۱۲، ۰.۱۸ و ۰.۲۴ میلی مولار) و پنج ماه طول دوره انبارمانی میوه به صورت کرتهای خردشده در زمان بر پایه طرح کاملا تصادفی و با سه تکرار استفاده شد. این تحقیق در موسسه تحقیقات مرکبات کشور واقع در رامسر در سال ۸۶-۸۵ اجرا شد. در این تحقیق فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان آسکوربات پراکسیداز (APX) و کاتالاز(CAT) ، میزان اسید آسکوربیک یا ویتامین C، میزان اتیلن تولیدی میوه ها و درصد پوسیدگی در پایان دوره انبارمانی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان ویتامین C میوه های تیمار شده با ۰.۲۴ میلی مولار متیل سالیسیلات نسبت به میوه های تیمار شاهد دارای روند کاهشی کندتری بود. در میوه های تیمار شده با ۰.۲۴ میلی مولار متیل سالیسیلات فعالیت آنزیم آنتی اکسیدان APX و کاتالاز (CAT) از روند افزایشی کندتری در طول دوره انبارمانی میوه ها برخوردار بودند. تولید اتیلن در میوه های تیمار شده با متیل سالیسیلات کاهش یافته و کمترین میزان در میوه های تیمار شده با ۰.۲۴ میلی مولار مشاهده شد. میوه های تیمار شده با غلظت ۰.۲۴ میلی مولار متیل سالیسیلات در پایان دوره انبارمانی کمترین درصد پوسیدگی را در مقایسه با میوه های تیمار شاهد داشتند. در مجموع، تیمار میوه های کیوی با غلظت ۰.۲۴ میلی مولار متیل سالیسیلات بیشترین تاثیر را در کاهش پوسیدگی پس از برداشت و فعالیت آنزیمهای APX و CAT داشته است.

کلید واژه: آسکوربات پراکسیداز، کاتالاز، کیوی فروت، متیل سالیسیلات، ویتامین C، اتیلن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.