پاسخهای پاداکسایشی گونه های وحشی سیب زمینی به شوری در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پاسخهای پاداکسایشی گونه های وحشی سیب زمینی به شوری در شرایط درون شیشه ای دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پاسخهای پاداکسایشی گونه های وحشی سیب زمینی به شوری در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پاسخهای پاداکسایشی گونه های وحشی سیب زمینی به شوری در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاسخهای پاداکسایشی گونه های وحشی سیب زمینی به شوری در شرایط درون شیشه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۷

تنش شوری به علت تولید گونه های فعال اکسیژن موجب تنش اکسایشی در گیاهان می گردد. در این مطالعه پاسخهای پاداکسایشی (آنزیمی و غیرآنزیمی) سه گونه وحشی متحمل، نیمه حساس و حساس به نمک سیب زمینی (Solanum) به ترتیب با نامهای S. acaule، S. stoloniferum و S. bulbosum در شرایط درون شیشه ای در محیط کشت مایع موراشیگ و اسکوگ (MS) ( 3درصد ساکارز و بدون هورمون) با غلظتهای مختلف NaCl (0، ۴۰، ۸۰، ۱۲۰ میلی مولار) مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. در گونه S. acaule وزن تر و خشک اندام هوایی در تنش شوری تغییری نکرد. فعالیت آنزیمهای سوپراکسیددیسموتاز، گایاکل پراکسیداز آسکوربات پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز، افزایش یافت و فعالیت کاتالاز تغییری نشان نداد. مقدار آنتوسیانین، فلاونوئیدها و ترکیبات فنلی در برخی غلظتهای نمک افزایش یافت. در گونه S. stoloniferum در تنش شوری وزن تر و خشک اندام هوایی کاهش یافت. فعالیت آنزیمهای سوپراکسیددیسموتاز، گایاکل پراکسیداز و آسکوربات پراکسیداز افزایش و فعالیت پلی فنل اکسیداز کاهش یافت و فعالیت کاتالاز بدون تغییر ماند. مقدار آنتوسیانین، ترکیبات فنلی و یکی از ترکیبات فلاونوئیدی در هنگام تنش کاهش یافت و مقدار برخی از ترکیبات فلاونوئیدی در تنش شوری نسبت به شاهد بدون تغییر ماند. در گونه S. bulbosum وزن تر و خشک اندام هوایی در تنش شوری کاهش یافت. فعالیت آنزیمهای سوپراکسیددیسموتاز، گایاکل پراکسیداز و آسکوربات پراکسیداز افزایش، پلی فنل اکسیداز کاهش و کاتالاز بدون تغییر ماند. مقدار آنتوسیانین، فلاونوئیدها در تمام غلظتها و مقدار ترکیبات فنلی در غلظت ۱۲۰ میلی مولار نمک کاهش نشان داد. از نتایج به دست آمده به نظر می رسد که سیستم دفاع پاداکسایشی آنزیمی به منظور تشخیص میزان مقاومت به شوری در گونه های وحشی سیب زمینی شاخص مناسبی نمی باشد.

کلید واژه: گونه های وحشی سیب زمینی، شوری، تنش اکسایشی، سیستم دفاع پاداکسایشی، درون شیشه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.