بررسی تنوع ژنتیکی بین جمعیتهای گندم دوروم غرب و شمال غرب کشور با استفاده از نشانگرهای رتروترانسپوزونی Sequence Specific Amplified Polymorphism) SSAP)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی بین جمعیتهای گندم دوروم غرب و شمال غرب کشور با استفاده از نشانگرهای رتروترانسپوزونی Sequence Specific Amplified Polymorphism) SSAP) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی بین جمعیتهای گندم دوروم غرب و شمال غرب کشور با استفاده از نشانگرهای رتروترانسپوزونی Sequence Specific Amplified Polymorphism) SSAP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی بین جمعیتهای گندم دوروم غرب و شمال غرب کشور با استفاده از نشانگرهای رتروترانسپوزونی Sequence Specific Amplified Polymorphism) SSAP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی بین جمعیتهای گندم دوروم غرب و شمال غرب کشور با استفاده از نشانگرهای رتروترانسپوزونی Sequence Specific Amplified Polymorphism) SSAP) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۲

گندم دوروم (Triticum turgidum var. durum) یکی از مهم ترین غلات دانه ریز می باشد و از دیر باز به صورت آبی و دیم در غرب ایران کشت می شده است و عمدتا مصرف انسانی دارد. این گیاه در سالهای اخیر به خاطر عملکرد قابل قبول و سازگاری با شرایط آب و هوای خشک و نیمه خشک و محصول نهایی با ارزش مورد توجه جدی اصلاح گران قرار گرفته است. برای تدوین هر گونه برنامه های اصلاحی نیاز به کسب اطلاعات در زمینه منابع ژنتیکی می باشد. در این تحقیق تنوع بین جمعیتی ۷۹ ژنوتیپ بومی گندم دوروم متعلق به مناطق غرب و شمال غرب ایران با استفاده از ۱۰ ترکیب آغازگر SSAP و شاخصهای I (شاخص شانون)، Na (تعداد الل مشاهده شده)، H (هتروزیگوسیتی)، Ne (تعداد الل موثر) و PPL (درصد لوکوسهای پلی مورف) مورد مطالعه قرار گرفتند.‏ ژنوتیپهای بومی کرمانشاه در کلیه شاخصها دارای بیشترین مقادیر و ژنوتیپهای بومی ایلام از لحاظ شاخص (۱.۳۶۲۳) Ne و اردبیل از لحاظ شاخصهای Na (1.5753)، H (0.2229)، (۰.۳۲۷۰) I و PPL(57.53 درصد) دارای کمترین میزان بودند. دندروگرام بر اساس ماتریس عدم تشابه به دست آمده به وسیله PopGen32 با استفاده از الگوریتم UPGMA در نرم افزار NTSYSpc ترسیم شد.

کلید واژه: تنوع بین جمعیتی، گندم دوروم، SSAP‏‏، PopGen32

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.