تاثیر شرایط محیطی و غذایی بر تولید پروتئاز توسط یک گونه باسیلوس جدا شده از خاک پارک جنگلی لویزان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شرایط محیطی و غذایی بر تولید پروتئاز توسط یک گونه باسیلوس جدا شده از خاک پارک جنگلی لویزان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شرایط محیطی و غذایی بر تولید پروتئاز توسط یک گونه باسیلوس جدا شده از خاک پارک جنگلی لویزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شرایط محیطی و غذایی بر تولید پروتئاز توسط یک گونه باسیلوس جدا شده از خاک پارک جنگلی لویزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شرایط محیطی و غذایی بر تولید پروتئاز توسط یک گونه باسیلوس جدا شده از خاک پارک جنگلی لویزان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۲

خاک پارکهای جنگلی تهران برای باسیلوسهای پروتئولیتیک مورد غربال سازی قرار گرفتند. پارکهای جنگلی مورد آزمایش شامل چیتگر، خجیر، سرخه حصار، لویزان و طالقانی بودند. در مجموع از ۵ نمونه خاک مورد آزمایش، ۴۰جدایه باسیلوس به دست آمد که پس از غربال سازی بر روی محیط Skim milk agar، ۱۸ جدایه واجد فعالیت پروتئولیتیکی بودند. با مقایسه قطر هاله های شفاف، یکی از جدایه های پارک جنگلی لویزان -واقع در شمال شرق تهران- به منظور انجام مطالعات آزمایشگاهی بیشتر انتخاب شد. این باکتری بر اساس خصوصیات مورفولوژیکی، رنگ آمیزی گرم، تستهای بیوشیمیایی و نهایتا تعیین توالی ۱۶S rDNA به عنوان Bacillus sp. CR-179 تشخیص داده شد. تولید پروتئاز توسط باسیلوس کشت داده شده در محیط مایع حاوی ۱ درصد نشاسته به عنوان منبع کربن و ۰.۴ درصد عصاره خیسانده ذرت به عنوان منبع نیتروژن در مدت ۷۲ ساعت به بیشترین میزان خود یعنی ۳۴۰.۹۰۸ U/mL رسید. نشاسته و مالتوز بهترین سوبسترا برای تولید پروتئاز بودند، در حالی که برخی از قند های خالص از جمله فروکتوز، گلوکز و سوکروز تاثیری بر روی تولید پروتئاز نداشتند. در بین منابع متعدد نیتروژن آلی، عصاره خیسانده ذرت، که از منابع ارزان قیمت است، به عنوان بهترین منبع و به دنبال آن عصاره مخمر، آب پنیر و عصاره گوشت قرار داشتند. این گونه باسیلوس قادر به استفاده از اوره به عنوان یک منبع نیتروژن غیر آلی به منظور رشد و تولید پروتئاز نبود و pH بهینه برای تولید پروتئاز نیز ۸ تعیین شد. مطالعات انجام شده بر روی خصوصیات آنزیمی نشان داد که این پروتئاز خام بیشترین فعالیت خود را در pH~9 و دمای ۶۰ درجه سانتی گراد نشان داد که آن را برای به کارگیری در بسیاری از فعالیتهای صنعتی مناسب می سازد.

کلید واژه: پروتئاز، باسیلوسهای پروتئولیتیک، باسیلوس لیکنی فورمیس خصوصیات آنزیمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.