بررسی اثر رژیم غذایی غنی از اسید چرب تک غیراشباع بر سطح سرمی ویسفاتین، انسولین و IL-6 در زنان دارای اضافه وزن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر رژیم غذایی غنی از اسید چرب تک غیراشباع بر سطح سرمی ویسفاتین، انسولین و IL-6 در زنان دارای اضافه وزن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر رژیم غذایی غنی از اسید چرب تک غیراشباع بر سطح سرمی ویسفاتین، انسولین و IL-6 در زنان دارای اضافه وزن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر رژیم غذایی غنی از اسید چرب تک غیراشباع بر سطح سرمی ویسفاتین، انسولین و IL-6 در زنان دارای اضافه وزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر رژیم غذایی غنی از اسید چرب تک غیراشباع بر سطح سرمی ویسفاتین، انسولین و IL-6 در زنان دارای اضافه وزن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

سابقه و هدف: اطلاعات محدودی در زمینه تاثیر مصرف رژیم غذایی غنی از اسید چرب تک غیراشباع (MUFA) بر سطح سرمی آدیپوکین ها در دسترس است. هدف این مطالعه، بررسی اثر رژیم غذایی غنی از MUFA بر سطح سرمی ویسفاتین، انسولین و IL-6 در زنان دارای اضافه وزن (۲۵BMI29.9) بود.مواد و روش ها: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی متقاطع روی ۱۷ زن ۲۰ تا ۵۰ ساله با میانگین نمایه توده بدنی ۲۷.۶±۲.۰ kg/m2 انجام شد. افراد مورد مطالعه به صورت تصادفی به دو گروه مصرف کننده رژیم غذایی غنی ازMUFA ( MUFA %16و SFA %8) و رژیم غذایی غنی از SFA ( SFA %16و MUFA %8) تقسیم شدند. پس از ۶ هفته پیروی از این رژیم ها، مدت ۲ هفته دوره washout برقرار شد و سپس جای گروه ها عوض شد. درصد انرژی حاصل از سایر درشت مغذی ها در طول دو دوره یکسان بود. ارزیابی های بیوشیمیایی در ابتدا و انتهای هر دوره انجام گرفت. برای ارزیابی های آماری از آزمون t زوجی استفاده شد.یافته ها: بررسی دریافت های واقعی افراد نشان داد که درصد انرژی حاصل از MUFA طی دوره رژیم غنی از این نوع اسید چرب برابر با ۱۳% و در دوره معمولی برابر با ۷% بود این مقادیر برای SFA به ترتیب برابر با ۸.۵% و ۱۴% بود. هرچند با مصرف MUFA سطح سرمی ویسفاتین و IL-6 کاهش اندکی نشان داد، ولی مقایسه میانگین تغییرات غلظت سرمی ویسفاتین، انسولین و IL-6 طی دوره رژیم غنی از MUFA با دوره رژیم غذایی غنی از SFA تفاوت معنی داری را بین دو نوع رژیم نشان نداد، اما این تغییرات برای ویسفاتین به سمت معنی دار شدن میل می کرد (۰.۵±۰.۷- در مقابل ۰.۴±۰.۴ نانوگرم در میلی لیتر، P=0.08) این مقادیر حتی پس از تعدیل برای سایر متغیرها نیز تغییر چندانی نداشت (P=0.1).نتیجه گیری: با این که یافته های مطالعه حاضر تفاوت معنی داری بین دو نوع رژیم غذایی (غنی از MUFA و غنی از (SFA را در تاثیر بر سطح انسولین و آدیپوکین های سرم نشان نداد، ولی به علت غیرمعنی دار بودن حاشیه ای این اثرات، انجام بررسی های طولانی مدت تر با حجم نمونه بالا ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: ویسفاتین، اضافه وزن، اسید چرب تک غیراشباع (MUFA)، انسولین، اینترلوکین- ۶

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.