عنوان عربی: فلسفه القصه عند مولانا (عنوان فارسی: فلسفه داستان پردازی مولانا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان عربی: فلسفه القصه عند مولانا (عنوان فارسی: فلسفه داستان پردازی مولانا) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان عربی: فلسفه القصه عند مولانا (عنوان فارسی: فلسفه داستان پردازی مولانا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان عربی: فلسفه القصه عند مولانا (عنوان فارسی: فلسفه داستان پردازی مولانا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان عربی: فلسفه القصه عند مولانا (عنوان فارسی: فلسفه داستان پردازی مولانا) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دراسات الادب المعاصر (التراث الادبی)

تعداد صفحات :۱۷

لقد کان فی قصصهم عبره لأولی الألباب (یوسف: ۱۱۱)چکیده عربی:القصه روایتها، دأب دؤوب، و نقلها سنه سنیه فی تاریخ الأدب. لایمکن استقلال القصه عن الأدب وانفکاکها منها. کلاهما یعالجان الإنسان لغه و حسا. لیس من البعید عن الذهن أن ترجع قدمه روایه القصه ماضیها و لاحقتها إلی تاریخ التفکر الإنسانی والشعور البشری. لذلک من الصعب أن نرسم رسما معلوما بها و نحدد حدا تاریخیا لها. هناک علاقه عجیبه و معجبه بین التفکر الدینی و روایه القصه والأسطوره. التفکر الدینی یتمسک دائما بالمحسوسات والتصورات حتی ینقل المدرکات والمعانی ومن هنا یتصل بالقصه سواء رمزیه، أو غیر رمزیه. هذه سنه راسخه و غالبه فی الکتب الدینیه لاسیما القرآن الذی ملیء منها. حیث العرفان لغته و لباسه رمز یرتبط بالقصه و تنبثق منها الرموز و تنبت منها الأسرار، قابله للتاویل، و حامله للتحویل فی کل الأعصار. مولانا جلال الدین بوصفه خریج هذا المکتب و تلمیذ هذه الحضاره الذکی، ینظر القصه نظره خاصه بها. القصه عنده فخ لاصطیاد المعانی، و هذا المقال یدرس القصه و فلسفتها عنده.
چکیده فارسی:داستان پردازی همواره بخشی از ادبیات بوده است. داستان را نمی توان از ادبیات جدا کرد، چه هر دو به زبان انسان و احساس درونی وی می پردازد. ترسیم مرزبندی ویژه و تعیین تاریخ این گونه ادبی کاری دشوار است. از سوی دیگر میان اندیشه دینی و داستان پردازی ارتباط عجیبی وجود دارد. اندیشه دینی به محسوسات و تصورات چنگ می زند تا مدرکات و معانی را انتقال دهد و از این روی با داستان ها سمبلیک یا غیر سمبلیک، مرتبط می گردد. این سنت در کتاب های دینی بویژه قرآن، رسوخ کرده است. عرفان نیز بسان زبان و پوشش قرآن، بعنوان نمادی با داستان پردازی در ارتباط است و سمبل ها و اسرار فراوانی از آن می تراود. مولانا بعنوان فارغ التحصیل این مکتب و هشیارترین شاگرد این تمدن با نگاه ویژه خود به مقوله داستان توجه دارد. داستان در نگاه وی دامی است جهت شکار معنا و این مقاله به بررسی داستان و فلسفه آن در اندیشه های مولانا می پردازد.

کلید واژه: کلیدواژه عربی: القصه، الأدب، العرفان، مولانا (کلیدواژه فارسی: داستان، ادبیات، عرفان، مولانا)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.