شناسایی و فراوانی گونه های کاندیدا در بیماران مبتلا به اشکال مختلف کاندیدیازیس در شهر اصفهان با استفاده از روش PCR-RFLP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و فراوانی گونه های کاندیدا در بیماران مبتلا به اشکال مختلف کاندیدیازیس در شهر اصفهان با استفاده از روش PCR-RFLP دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و فراوانی گونه های کاندیدا در بیماران مبتلا به اشکال مختلف کاندیدیازیس در شهر اصفهان با استفاده از روش PCR-RFLP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و فراوانی گونه های کاندیدا در بیماران مبتلا به اشکال مختلف کاندیدیازیس در شهر اصفهان با استفاده از روش PCR-RFLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و فراوانی گونه های کاندیدا در بیماران مبتلا به اشکال مختلف کاندیدیازیس در شهر اصفهان با استفاده از روش PCR-RFLP :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: کاندیدیازیس بیماری قارچی شایعی است که توسط گونه های مختلف جنس کاندیدا ایجاد می شود. از آنجایی که روش های سنتی برای شناسایی این مخمر ها وقت گیر و در مواردی ناموفق است، تکنیک های جدید مولکولی مبتنی بر تفاوت های DNA رویکردی مفیدتر و دقیق تر است. هدف از مطالعه حاضر شناسایی گونه های رایج عامل ایجادکننده این بیماری و بررسی شیوع آن ها در شهر اصفهان با استفاده از روش PCR-RFLP بود.روش ها: DNA ژنومی مخمر از کشت تازه و با استفاده از فیلتر های FTA استخراج و ناحیه ITS1-ITS2 با روش PCR تکثیر و با استفاده از آنزیم محدودالاثر MspI برش داده شد. محصولات RFLP روی ژل آگارز الکتروفورز گردید و گونه مخمر بر حسب تفاوت الگوی باند های به دست آمده شناسایی شد.یافته ها: ۱۸۲ جدایه از نقاط مختلف بدن مورد بررسی قرار گرفت. ۸۶ جدایه (۴۷.۲ درصد) به عنوان کاندیدا آلبیکنس، ۳۱ جدایه (۱۷ درصد) کاندیدا پاراپسیلوزیس، ۱۹ جدایه (۱۰.۴ درصد) کاندیدای کفیر (سدوتروپیکالیس)، ۱۵ جدایه (۸.۲ درصد) کاندیدا تروپیکالیس، ۱۴ جدایه (۷.۷ درصد) کاندیدا گلابراتا، ۱۴ جدایه (۷.۷ درصد) کاندیدا کروزه ای و ۳ جدایه (۱.۶ درصد) کاندیدا گیلیرموندی شناسایی شدند. در مجموع ۴۷.۲ درصد گونه های آلبیکنس و ۵۲.۸ درصد گونه ها غیر آلبیکنس بودند.نتیجه گیری: افزایش گونه های غیر آلبیکنسی به دلیل مقاومت های دارویی بیش تر آن ها به دارو های ضد قارچی نسبت به گونه آلبیکنس از موضوعات مهم عفونت های قارچی است که بیانگر ضرورت بررسی های دقیق تر اپیدمیولوژیک است. این مطالعه می تواند راه گشای محققان برای مطالعات کاربردی تر باشد.

کلید واژه: شناسایی، فراوانی، کاندیدا، PCR-RFLP

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.