بررسی و مقایسه رخداد تشنج و عوامل موثر بر آن میان جانبازان و سایر بیماران مبتلا به صرع با استفاده از مدل رگرسیون لجستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه رخداد تشنج و عوامل موثر بر آن میان جانبازان و سایر بیماران مبتلا به صرع با استفاده از مدل رگرسیون لجستیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه رخداد تشنج و عوامل موثر بر آن میان جانبازان و سایر بیماران مبتلا به صرع با استفاده از مدل رگرسیون لجستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه رخداد تشنج و عوامل موثر بر آن میان جانبازان و سایر بیماران مبتلا به صرع با استفاده از مدل رگرسیون لجستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه رخداد تشنج و عوامل موثر بر آن میان جانبازان و سایر بیماران مبتلا به صرع با استفاده از مدل رگرسیون لجستیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جانباز

تعداد صفحات :۶

مقدمه: صرع یکی از اختلالات عصبی شایع می باشد که ممکن است تمام عمر دوام یابد و مستلزم مراقبت طبی منظم است. یکی از دلایل ابتلا به این بیماری ضربات سر ناشی از حوادث مختلف است، برخی از جانبازان عزیز کشورمان در طول جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، با ضربه سر مواجه و پس از آن به صرع مبتلا شده اند.هدف: بررسی رخداد تشنج میان جانبازان و سایر بیماران مبتلا به صرع و بررسی عوامل موثر بر رخداد تشنج.مواد و روش ها: این مطالعه روی بیماران مرد مبتلا به صرع مراجعه کننده به مرکز تحقیقات علوم اعصاب شفا که طی سال های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ به این مرکز مراجعه نموده اند، انجام گرفته است. علت مراجعه این بیماران تشخیص نوع صرع، تشخیص اپی لپتیک یا غیر اپی لپتیک بودن حملات و یا ارزیابی های قبل از جراحی بوده است. کلیه بیماران شرکت کننده در این مطالعه تحت V-EEG قرارگرفته اند.یافته ها: به منظور تحلیل داده ها از رگرسیون لجستیک استفاده شد. نتایج نشان دهنده آن است که در مدل برازش یافته، از میان کووریت های وضعیت جانبازی، نوع صرع، مدت زمان ابتلا به بیماری و IED های مشاهده شده، تنها حضور متغیر وضعیت جانبازی مورد تایید قرار گرفته و دارای اثری معنی دار بر روی رخداد تشنج است (P<0.05). سایر کووریت ها دارای اثر معنی دار بر روی رخداد تشنج نمی باشند (P>0.05).بحث و نتیجه گیری: شانس رخداد تشنج برای جانبازان تقریبا ۴.۲ برابر همین شانس برای غیرجانبازان می باشد.

کلید واژه: صرع، تشنج، مجروح جنگی، رگرسیون لجستیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.