مقاله ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیت های پلاسما در دوندگان مرد جوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیت های پلاسما در دوندگان مرد جوان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیت های پلاسما در دوندگان مرد جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیت های پلاسما در دوندگان مرد جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیت های پلاسما در دوندگان مرد جوان :

مقاله ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیت های پلاسما در دوندگان مرد جوان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم زیستی ورزشی (حرکت) از صفحه ۳۷ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیت های پلاسما در دوندگان مرد جوان
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کورتیزول سرم
مقاله اسید لاکتیک
مقاله کراتینین
مقاله آزمون بالک
مقاله دوندگان جوان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از تحقیق حاضر، بررسی ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیت های پلاسما در دوندگان مرد جوان است. به این منظور ۱۶ دونده مرد جوان داوطلب با میانگین سنی ۲±۲۱۸ سال، قد ۱۷۵±۵۲۶ سانتیمتر، وزن ۲۲۱±۶۴۱۷ کیلوگرم در این تحقیق شرکت کردند. به منظور بررسی تغییرات کورتیزول و متابولیت های پلاسما، آزمودنی های تحقیق در آزمون هوازی بالک شرکت کردند. نمونه های خونی، قبل و بلافاصله و ۳ ساعت پس از اتمام آزمون ورزشی جمع آوری شد. برای تجزیه و تحلیل آماری از تحلیل واریانس یکطرفه با اندازه گیری های مکرر و آزمون تعقیبی توکی و ضریب همبستگی پیرسون در سطح معنی داری P<0.05 استفاده شد. نتایج پژوهش افزایش معنی داری را در غلظت های کورتیزول، اسید لاکتیک و کراتینین پلاسما نشان داد (P=0.001). هم چنین بین کورتیزول و اسید لاکتیک سرم بلافاصله پس از فعالیت بدنی شدید ارتباط مثبت معنی داری مشاهده شد (P=0.001 و r=0.62). در حالی که چنین ارتباط معنی داری بین کورتیزول و اسید لاکتیک سرم پس از ۳ ساعت از فعالیت ورزشی وجود نداشت (P>0.005). به علاوه هیچ ارتباط معنی داری بین کورتیزول و کراتینین سرم، بلافاصله و ۳ ساعت پس از فعالیت ورزشی مشاهده نشد (P=0.005). در مجموع، یافته های تحقیق حاضر نشان داد که افزایش کورتیزول و متابولیت های پلاسما شاید ناشی از شدت فعالیت بدنی و هم چنین وجود ارتباط مثبت معنی دار بین تغییرات هورمون کورتیزول و اسیدلاکتیک سرم متعاقب آزمون میدانی بالک، نشان دهنده کارایی مطلوب این آزمون در ایجاد تغییرات سوخت و ساز و اهمیت بررسی هورمون کورتیزول و متابولیت های پلاسما در دوندگان جوان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.