مقاله بررسی پارامترهای موثر در آبشویی سوخت بیودیزل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پارامترهای موثر در آبشویی سوخت بیودیزل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای موثر در آبشویی سوخت بیودیزل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای موثر در آبشویی سوخت بیودیزل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای موثر در آبشویی سوخت بیودیزل :

مقاله بررسی پارامترهای موثر در آبشویی سوخت بیودیزل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۴۷ تا ۱۵۴ منتشر شده است.
نام: بررسی پارامترهای موثر در آبشویی سوخت بیودیزل
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آبشویی بیودیزل
مقاله حباب شویی
مقاله همزنی
مقاله پاششی – گردشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آبشویی یا خالص سازی بیودیزل یکی از مراحل فرآوری بیودیزل است. به علت وجود ناخالصی ها در بیودیزل، عمل آبشویی ضروری است. این مرحله از فرآوری بیودیزل نیاز به وقت و هزینه بیشتری نسبت به مراحل دیگر دارد. به همین دلیل، در این تحقیق با بررسی پارامترهای موثر بر آبشویی بیودیزل شرایط بهینه آبشویی تعیین گردید که باعث کاهش زمان و هزینه آبشویی گردید. عوامل موثر مورد بررسی در آبشویی، دما، آب مصرفی در هر نوبت آبشویی و روش آبشویی بودند. طبق بررسی های به عمل آمده، دما تاثیر زیادی بر آبشویی بیودیزل دارد. کمترین زمان آبشویی، کمترین صابون باقی مانده در بیودیزل ، کمترین درصد آب باقی مانده و کمترین آب مصرفی در آبشویی بیودیزل در دمای ۶۰ درجه سلسیوس حاصل شد. افزایش آب مصرفی هر نوبت آبشویی باعث کاهش زمان آبشویی، کاهش میزان صابون باقی مانده و نیز کاهش درصد آب باقیمانده در بیودیزل گردیده است ولی کل آب مصرفی را افزایش می دهد. نتایج حاصل از داده های آزمایش مشخص کرد که روش پاششی – گردشی علاوه بر اینکه مصرف آب کمتری دارد، دارای کارایی بهتری در حذف ناخالصی ها از قبیل صابون و کاتالیزور می باشد. میزان صابون باقیمانده پس از آبشویی با روش پاششی – گردشی در دمای ۶۰oC برابر با ۰۰۲۸۳ppm است، در حالی که در همان دما روش های حباب شویی و همزنی به ترتیب دارای صابون ۰۰۴۸۶ و ۰۰۶۵ppm است. زمان لازم برای آبشویی با روش پاششی – گردشی در شرایط یکسان نسبت به دو روش دیگر کمتر است. میانگین زمان لازم برای روش های همزنی، حباب شویی و پاششی – گردشی در دمای ۲۰oC به ترتیب برابر با ۹۳، ۸۳ و ۷۳ دقیقه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.