مقاله تعیین مقادیر مقاومتی موثر در جداسازی میوه گردو از دمچه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مقادیر مقاومتی موثر در جداسازی میوه گردو از دمچه دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مقادیر مقاومتی موثر در جداسازی میوه گردو از دمچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مقادیر مقاومتی موثر در جداسازی میوه گردو از دمچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مقادیر مقاومتی موثر در جداسازی میوه گردو از دمچه :

مقاله تعیین مقادیر مقاومتی موثر در جداسازی میوه گردو از دمچه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۶۳ تا ۱۶۸ منتشر شده است.
نام: تعیین مقادیر مقاومتی موثر در جداسازی میوه گردو از دمچه
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برداشت مکانیزه
مقاله گردو
مقاله مقاومت مکانیکی
مقاله مقاومت موثر در جداسازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای طراحی ماشین های برداشت میوه، عموما خواص فیزیکی و مکانیکی اجزای درخت و میوه آن مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. برخی از این خواص شامل نیروهای موثر در برداشت میوه و مقاومت به جدا شدن آن هنگام تکاندن تنه درختان می باشند. در پ‍ژوهش حاضر پارامترهای مقاومت کششی، پیچشی و خمشی میوه گردو اندازه گیری و تجزیه و تحلیل شدند. سنجش ها در سه منطقه دماوند، کن و ساوجبلاغ بر روی چهار رقم کاغذی، خوشه ای، سوزنی و بادامی با ۱۵ تکرار در دو سال متوالی توسط آزمایش فاکتوریل با دو فاکتور رقم و منطقه در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی انجام شد. نتایج نشان داد که بالاترین میانگین مقاومت کششی، پیچشی و خمشی به ترتیب مربوط به ارقام بادامی (۳۱۱۲ نیوتن)، سوزنی (۹۵۴ نیوتن سانتی متر) و کاغذی (۵۰۱۳ نیوتن سانتی متر) و کمترین میانگین به رقم خوشه ای به ترتیب با مقادیر ۲۱۷۳ نیوتن، ۷۴۱ نیوتن سانتی متر و ۲۱۴۲ نیوتن سانتی متر تعلق د۰اشت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که منطقه و اثر متقابل رقم – منطقه در سطح احتمال %۵ تنها بر مقاومت خمشی تاثیر معنی داری داشت در حالی که اثر ارقام مختلف گردو در سطح احتمال یک درصد بر روی تمامی نیروهای کششی، پیچشی و خمشی میوه گردو معنی دار شد. با توجه به آزمون های انجام شده، رقم خوشه ای کمترین مقادیر مقاومت موثر در برداشت را در سه منطقه مذکور از خود نشان داد. لذا می توان نتیجه گرفت که برداشت مکانیزه این رقم نسبت به سه رقم دیگر با سهولت بهتری انجام خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.