مقایسه توزیع تنش در دو نوع پست پیش ساخته غیرفلزی (کوارتز فایبر) و فلزی به روش فتوالاستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه توزیع تنش در دو نوع پست پیش ساخته غیرفلزی (کوارتز فایبر) و فلزی به روش فتوالاستیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه توزیع تنش در دو نوع پست پیش ساخته غیرفلزی (کوارتز فایبر) و فلزی به روش فتوالاستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه توزیع تنش در دو نوع پست پیش ساخته غیرفلزی (کوارتز فایبر) و فلزی به روش فتوالاستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه توزیع تنش در دو نوع پست پیش ساخته غیرفلزی (کوارتز فایبر) و فلزی به روش فتوالاستیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: جهت بازسازی تاج از دست رفته دندان از پست به عنوان عامل گیر استفاده می شود. امروزه با وجود فایبر پست ها بسیاری از معایب پست های فلزی برطرف شده است. اما خود این پست ها نیزموجب انتقال تنش به دندان درمان ریشه شده می گردند. هدف از انجام این تحقیق مقایسه نحوه توزیع تنش در اطراف ۲ نوع پست (ریختگی و کوارتز فایبر) در داخل ریشه دندان به روش فتو الاستیک بود.مواد و روش ها: درتحقیق تجربی حاضر از پست های کوارتز فایبر و ریختگی با طول ۱۵ میلی متر و قطر ۰.۹ میلی متر استفاده گردید. چهار مدل اپوکسی رزین (۱۰×۲۰×۴۰ میلی متر) شامل ۲ عدد پست ریختگی و ۲ عدد پست کوارتز فایبر ساخته شدند. سپس برای هر کدام از نمونه ها کور ساخته شد. نیروی ۱۰۰ نیوتن عمودی و ۱۵۰ نیوتن با زاویه ۳۰ درجه بر کور وارد شده، از حلقه های رنگی تشکیل شده در اطراف پست در دستگاه پلاریسکوپ عکس برداری گردید.یافته ها: در نیروهای عمودی کمترین میزان تنش در ناحیه سرویکالی مربوط به پست ریختگی و معادل حلقه ۱.۲۲ بود (این میزان در پست کوارتز فایبر معادل حلقه ۲.۶۵ بود). اما در ناحیه اپیکال بیشترین میزان تنش مربوط به پست ریختگی و معادل حلقه ۱.۶۳ بود (این میزان درپست کوارتز فایبر معادل حلقه ۱.۳۸ بود). در نیروهای طرفی، پست ریختگی تنشی معادل ۱.۳۹ در نواحی سرویکالی نشان داد که کمترین میزان بود (در پست کوارتز فایبر معادل حلقه ۲.۳۵ بود) و باز هم در نواحی اپیکالی، پست ریختگی بیشترین میزان تنش که معادل حلقه ۱.۶۸ بود را نشان داد (در پست کوارتز فایبر معادل حلقه ۱ بود).نتیجه گیری: در نیروی عمودی و طرفی، پست ریختگی بیشترین میزان تنش را در نواحی اپیکالی نشان داد که غیر قابل ترمیم ترین شکست را در دندان ایجاد می کند اما در پست کوارتز فایبر بیشترین میزان تنش در نواحی سرویکالی بود که در صورت شکست دندان اغلب قابل ترمیم می باشد.

کلید واژه: فایبر پست ها، کوارتز فایبر پست، پست ریختگی، photo elastic stress analysis

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.