بررسی تعیین مقاومت ژنوتیپ های عدس نسبت به جدایه های پژمردگی فوزاریومی جمع آوری شده از استان های خراسان شمالی و رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تعیین مقاومت ژنوتیپ های عدس نسبت به جدایه های پژمردگی فوزاریومی جمع آوری شده از استان های خراسان شمالی و رضوی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تعیین مقاومت ژنوتیپ های عدس نسبت به جدایه های پژمردگی فوزاریومی جمع آوری شده از استان های خراسان شمالی و رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تعیین مقاومت ژنوتیپ های عدس نسبت به جدایه های پژمردگی فوزاریومی جمع آوری شده از استان های خراسان شمالی و رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تعیین مقاومت ژنوتیپ های عدس نسبت به جدایه های پژمردگی فوزاریومی جمع آوری شده از استان های خراسان شمالی و رضوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۸

ارزیابی صحیح مقاومت یک بخش مهم و کلیدی در برنامه های تولید ارقام متحمل عدس می باشد. در سال های اخیر پیشرفت های زیادی در زمینه تشخیص منابع مقاومت در ژرم پلاسم حبوبات به عوامل بیمارگر خاک زاد انجام گرفته است. پژمردگی آوندی عدس Fusarum oxysporum f.sp. lentis یکی از بیماری های مهم عدس در دنیا و از جمله ایران است. در این مطالعه به منظور شناسایی مقاومت عدس در مقابل ۱۰ جدایه قارچ پژمردگی آوندی که از مزارع مختلف استان های خراسان شمالی و رضوی جدا شده بود، عکس العمل ۳۰ ژنوتیپ عدس در شرایط گلخانه مورد بررسی قرار گرفت. این ژنوتیپ ها توسط سوسپانسیون اسپور مایه زنی و در خاک سترون کشت شدند. میزان خسارت بیماری بر اساس سیستم ۹ درجه ای بایا، یادداشت برداری شد. طی بررسی های انجام شده، در مرحله گیاهچه ای نسبت به جدایه بیماری زای HO3F3 (خراسان رضوی) بیش ترین درصد ژنوتیپ بسیار مقاوم و نسبت به جدایه RA1F1(خراسان شمالی) بیش ترین درصد ژنوتیپ مقاوم شناسایی شد. اما هیچ یک از ژنوتیپ ها، نسبت به جدایه های بیمارگر در مرحله بلوغ فیزیولوژیکی مقاومت ایجاد نکردند. البته جدایه HO3F3 در مقایسه با سایر جدایه ها در هر دو مرحله گیاهچه ای و بلوغ فیزیولوژیکی قدرت بیماری زایی ضعیف تری را نشان داد.

کلید واژه: ژنوتیپ، پژمردگی آوندی، مقاومت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.