بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در ۱۲ توده ایرانی پیاز خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در ۱۲ توده ایرانی پیاز خوراکی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در ۱۲ توده ایرانی پیاز خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در ۱۲ توده ایرانی پیاز خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در ۱۲ توده ایرانی پیاز خوراکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۱

در این بررسی ۱۲ توده بومی پیاز جمع آوری شده از مناطق مختلف کشور (هوراند اهر، قرمز ری، قولی قصه زنجان، قرمز آذرشهر، سفید کاشان، زرد نیشابور، سفید قم، درچه اصفهان، سفید نیشابور، قرمز نیشابور، سفید فتح آباد، اسحاق آباد نیشابور) با طرح آزمایشی فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی کشت شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین توده های مورد بررسی از نظر صفات تندی، درصد ماده خشک پیاز، عملکرد توده ها، درصد پیازهای دوکی شکل، قطر پیاز و تعداد فلس خشک بیرونی اختلاف معنی دار وجود دارد. در این میان برخی از صفات مانند قطر گلوی پیاز و تعداد فلس خشک بیرونی جزو صفات مهم انبارداری پیاز به شمار می آیند. بررسی این صفات با توجه به تنوع توده های پیاز ایرانی به منظور استفاده در زراعت و انبارداری پیاز مهم و سودمند می باشد.

کلید واژه: .Allium cepa L، توده، تندی، ماده خشک، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.