کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۹
مقایسه بین سیب زمینی های تراریخته و غیر تراریخته یکی از مشکلات عمده سازمانهای بازرگانی و تحقیقاتی می باشد. استفاده از روش های جدید آنالیتیکی مبتنی بر ارزیابی ژنوم جهت تفکیک و شناسائی بین آنها از اهداف اصلی این تحقیق می باشد. نمونه های سیب زمینی از چهار استان ایران جمع آوری شده و از نظر تراریخته بودن مورد بررسی قرار گرفتند.پس از استخراج DNA به روش CTAB، آغازگرهای معرفی شده جهت تعقیب توالی های تراریخته با استفاده از دو تکنیک PCR و Real time-PCR و تعقیب ژن هدف۳۵S promotor و coat protein gene و ژن اندوژن Sucrose synthase gene یا B-fructosidase مورد استفاده قرار گرفتند. با توجه به عدم ردیابی نمونه های GM مثبت، آنالیزها جهت تعقیب مستقیم ویروس PVYO و PVYN در نمونه ها ادامه یافت که نتایج آلودگی نمونه ها به این دو ویروس را نشان داد.
کلید واژه: سیب زمینی، محصولات تراریخته، ویروس PVY
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.