بررسی مشخصات دموگرافیک و بالینی بیماران مبتلا به سرطان پستان در ارومیه، روش غربالگری مناسب کدام می تواند باشد؟


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مشخصات دموگرافیک و بالینی بیماران مبتلا به سرطان پستان در ارومیه، روش غربالگری مناسب کدام می تواند باشد؟ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مشخصات دموگرافیک و بالینی بیماران مبتلا به سرطان پستان در ارومیه، روش غربالگری مناسب کدام می تواند باشد؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مشخصات دموگرافیک و بالینی بیماران مبتلا به سرطان پستان در ارومیه، روش غربالگری مناسب کدام می تواند باشد؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مشخصات دموگرافیک و بالینی بیماران مبتلا به سرطان پستان در ارومیه، روش غربالگری مناسب کدام می تواند باشد؟ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۶

پیش زمینه و هدف: سرطان پستان، بعد از پوست، شایع ‌ترین سرطان خانم ها است و راه پیشگیری قطعی ندارد. تشخیص زودرس، با ماموگرافی، انتخاب روش های درمانی، موفقیت درمان و طول عمر را زیاد می کند. سرطان پستان در ایران سومین سرطان شایع به شمار می ‌رود. هدف این مطالعه بررسی و تعیین مرحله بیماری و سن بیماران در موقع مراجعه می باشد.مواد و روش کار: مشخصات بیمارانی که با سرطان پستان به درمانگاه خون و انکولوژی مراجعه داشتند، بر اساس پرسشنامه تنظیمی از پرونده، پرسش مستقیم از بیماران مراجعه کننده برای پیگیری و یا پرسش تلفنی جمع آوری و آنالیز شد.یافته ها: در این مطالعه ۱۱۸ بیمار، ۳ مرد و ۱۱۵ زن در محدوده سنی ۲۱ تا ۷۶ سال، با میانگین سنی ۴۹.۴۹ و میانه سنی ۴۸ سال بررسی شدند. بیشترین بیماران (۳۵ درصد) در گروه سنی ۴۰ تا ۴۹ بودند. ۲۱ درصد مرحله پیشرفته بیماری، ۴۷.۵ درصد گرفتاری لنفندهای زیر بغل، ۱۱درصد عدم گرفتاری لنفندهای زیر بغل و ۲۰ درصد وضعیت نامشخص گرفتاری لنفندهای زیر بغل داشتند. سن شروع قاعدگی در ۲۸ درصد موارد زیر ۱۴، در ۹۰ درصد زیر ۱۶ و در ۱۰ درصد بالای ۱۶ سال بود. اولین زایمان های ترم ۱۰۰ درصد موارد زیر ۳۵ سال، ۹۵ درصد زیر ۳۰ سال، ۸۱ درصد زیر ۲۵ سال و ۴۳ درصد زیر ۲۰ سال رخ داده است. ۹ درصد از بیماران خانم زایمان نکرده اند. هشت بیمار (۶.۷۷ درصد) سابقه فامیلی سرطان پستان داشتند.بحث و نتیجه گیری: این مطالعه نشان می دهد در این منطقه تشخیص و درمان سرطان پستان در سنین پایین و در مراحل پیشرفته صورت می گیرد. به نظر می رسد افزایش آگاهی خانم ها و ایجاد تسهیلات برای تشخیص زودتر بیماری به خصوص با روش معاینه بالینی دوره ای پستان نیاز هست.

کلید واژه: سرطان پستان، مرد، غربالگری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.