مقاله فراوانی علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در کارگران تولیدی سازه های فلزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراوانی علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در کارگران تولیدی سازه های فلزی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در کارگران تولیدی سازه های فلزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در کارگران تولیدی سازه های فلزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در کارگران تولیدی سازه های فلزی :

مقاله فراوانی علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در کارگران تولیدی سازه های فلزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله اپیدمیولوژی ایران از صفحه ۳۵ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: فراوانی علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در کارگران تولیدی سازه های فلزی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلالات اسکلتی – عضلانی
مقاله صنعت سازه های فلزی
مقاله ارگونومی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و اهداف: در صنعت ساخت و نصب سازه های فلزی به علت ماهیت و نوع کار، کارگران با عوامل خطر اختلالات اسکلتی – عضلانی مواجهه دارند. بر این اساس، پیش بینی می شود که میزان شیوع علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در کارگران این صنعت بالا باشد. مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان شیوع علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در میان کارگران تولیدی سازه های فلزی انجام شده است.
روش کار: در این مطالعه مقطعی، حدود ۵۰ درصد از کارگران واحدهای تولیدی (برابر با ۱۵۶ نفر) شرکت کردند. داده های لازم با استفاده از پرسشنامه و روش خود – اظهاری گردآوری شدند. برای تحلیل آماری از آزمون های آماری کای دو و t-test استفاده شد.
نتایج: طی ۱۲ ماه گذشته، ۹/۷۶ درصد از کارگران حداقل در یک ناحیه از دستگاه اسکلتی – عضلانی مبتلا به علایم اختلالات بوده اند. بیشترین میزان شیوع علایم، مربوط به نواحی کمر و زانو به ترتیب برابر با ۵/۵۴ % و ۹/۴۲ % بود. نتایج نشان دادند که اپراتورهای دستگاه ها و جوشکاران، بیشترین میزان شیوع علایم را به خود اختصاص داده اند. آزمون های آماری، ارتباط معنی داری را بین متغیر های سن، قد، سابقه کار، ساعات کار در هفته، نوبت کاری و اعتیاد به سیگار با شیوع علایم اختلالات نشان دادند (P<0.05).
نتیجه گیری: علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در میان کارگران صنعت ساخت سازه های فلزی شایع است. به منظور کاهش میزان شیوع در صنعت مورد مطالعه، توجه بیشتر به شرایط کاری اپراتورها و جوشکاران و ریسک فاکتورهای مربوط به نواحی کمر و زانو ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.