مقاله نگرش دانش آموزان پسر مقطع متوسطه قائم شهر نسبت به مصرف سیگار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرش دانش آموزان پسر مقطع متوسطه قائم شهر نسبت به مصرف سیگار دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرش دانش آموزان پسر مقطع متوسطه قائم شهر نسبت به مصرف سیگار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرش دانش آموزان پسر مقطع متوسطه قائم شهر نسبت به مصرف سیگار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرش دانش آموزان پسر مقطع متوسطه قائم شهر نسبت به مصرف سیگار :

مقاله نگرش دانش آموزان پسر مقطع متوسطه قائم شهر نسبت به مصرف سیگار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله اپیدمیولوژی ایران از صفحه ۴۴ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: نگرش دانش آموزان پسر مقطع متوسطه قائم شهر نسبت به مصرف سیگار
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مصرف سیگار
مقاله مقیاس نگرش به سیگار
مقاله دوستان سیگاری
مقاله والدین سیگاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و اهداف: مصرف سیگار یکی از خطرناک ترین رفتارهای غیربهداشتی است. این پژوهش با هدف توصیف نگرش نسبت به مصرف سیگار و نیز شناسایی همبسته های اجتماعی نگرش به سیگار در بین دانش آموزان انجام شده است.
روش کار: تحقیق حاضر یک مطالعه مقطعی، با استفاده از روش پیمایش است. ۴۰۰ دانش آموز پسر در سال سوم متوسطه دبیرستان های شهر قائمشهر که به صورت تصادفی طبقه ای متناسب انتخاب شده بودند، به پرسشنامه پژوهشگر ساخته به صورت خود اجرا پاسخ دادند. برای سنجش نگرش دانش آموزان نسبت به سیگار از یک مقیاس ۳۲ گویه ای در سه بعد شناختی، عاطفی و رفتاری استفاده گردید.
نتایج: ۶/۸۲ درصد از دانش آموزاننسبت به مصرف سیگار نگرش منفی و ۶/۵ در صد از آنان نگرش مثبت داشته اند. نتایج تحلیل واریانس نشان می دهند که در مجموع، دانش آموزانی که در رشته های کار – دانش و علوم انسانی تحصیل می کردند، پدرانشان تحصیلات کم تری داشتند، به طبقات اجتماعی پایین تری متعلق بودند، والدین و نیز دوستان آن ها سیگاری بوده اند، تعداد دوستان سیگاری آن ها بیشتر از ده نفر بوده است، بیشتر از دو سال با آن ها دوست بوده اند، و هر روز یا حداقل دو تا سه بار در هفته با آن ها معاشرت داشتند، گرایش بیشتری به مصرف سیگار داشته اند.
نتیجه گیری: این پژوهش نشان داد که میزان شناخت دانش آموزان از عوارض مصرف سیگار به نسبت، پایین است که می تواند عاملی در جهت گرایش آن ها به مصرف سیگار باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.