اثر سطوح کود مرغی بر عملکرد کمی و کیفی سه توده خربزه ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح کود مرغی بر عملکرد کمی و کیفی سه توده خربزه ایرانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح کود مرغی بر عملکرد کمی و کیفی سه توده خربزه ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح کود مرغی بر عملکرد کمی و کیفی سه توده خربزه ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح کود مرغی بر عملکرد کمی و کیفی سه توده خربزه ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۸

استفاده از کودهای آلی در تولید محصولات ارگانیک حائز اهمیت است. برای ارزیابی اثر سطوح کود مرغی بر عملکرد میوه و برخی صفات سه توده خربزه ایرانی، آزمایش مزرعه ای در سال ۱۳۸۸ به اجرا در آمد. تاثیر پنج سطح کود مرغی صفر، ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ تن در هکتار (در کرت های اصلی) بر سه توده خربزه ایرانی مشهدی، سوسکی و زرد جلالی (در کرت های فرعی) در آزمایش کرت های خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار مورد بررسی قرار گرفت. بذر در نیمه دوم اردیبهشت کاشته شد. صفات اندازه گیری شده طول ساقه، نسبت طول به عرض میوه در زمان برداشت، درصد ماده خشک میوه، میزان ترکیب های جامد محلول در میوه (TSS) وزن و عملکرد میوه بودند. نتایج نشان داد که اثر توده های خربزه و سطوح کود مرغی بر عملکرد و صفات مورد بررسی معنی داری بود (p<0.05). با افزایش سطح کود مرغی تا ۱۵ تن در هکتار طول ساقه و درصد ماده خشک میوه روند افزایشی نشان داد. توده های مشهدی و زرد جلالی از درصد ماده خشک بالاتری در مقایسه با توده سوسکی برخورداربودند . نسبت طول به عرض میوه تحت تاثیر سطوح کودی قرار نگرفت وتوده مشهدی در هرسطح کودی بالاترین نسبت طول به عرض میوه را در مقایسه با بقیه دارا بود . میزان ترکیب های جامد محلول در میوه تحت تاثیر سطوح کودی قرار نگرفت. اثر متقابل سطوح کودی و توده بر صفات معنی دار بود (p<0.05). میزان ترکیب های محلول میوه توده مشهدی با کاربرد تا ۱۰ تن کود مرغی در هکتار بالاتر از بقیه بود. اما در سطوح کودی بیشتر از ۱۵ تن در هکتار توده های زرد جلالی و سوسکی TSS بیشتری در مقایسه با توده مشهدی داشتند. با کاربرد کود مرغی تا ۱۵ تن در هکتار عملکرد خربزه افزایش یافت . زرد جلالی و سوسکی بیشترین میوه در هکتار را تولید نمودند. در صورتی که وزن میوه در سطح کودی ۲۰ تن در هکتار به بالاترین مقدار رسید. با توجه به اینکه وزن میوه در بازارپسندی خربزه موثر است. بنابراین کاربرد ۲۰ تن کود مرغی در هکتار جهت کشت و پرورش توده های خربزه مورد بررسی در شرایط منطقه مورد آزمایش پیشنهاد می شود.

کلید واژه: خربزه، کود مرغی، عملکرد، کیفیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.