مطالعه تاثیر سن و اندازه های متفاوت نشا بر عملکردهای اقتصادی، بیولوژیکی، شاخص برداشت و برخی خصوصیات کیفی ارقام روز بلند و روز متوسط پیازخوراکی (.Allium cepa L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر سن و اندازه های متفاوت نشا بر عملکردهای اقتصادی، بیولوژیکی، شاخص برداشت و برخی خصوصیات کیفی ارقام روز بلند و روز متوسط پیازخوراکی (.Allium cepa L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر سن و اندازه های متفاوت نشا بر عملکردهای اقتصادی، بیولوژیکی، شاخص برداشت و برخی خصوصیات کیفی ارقام روز بلند و روز متوسط پیازخوراکی (.Allium cepa L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر سن و اندازه های متفاوت نشا بر عملکردهای اقتصادی، بیولوژیکی، شاخص برداشت و برخی خصوصیات کیفی ارقام روز بلند و روز متوسط پیازخوراکی (.Allium cepa L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر سن و اندازه های متفاوت نشا بر عملکردهای اقتصادی، بیولوژیکی، شاخص برداشت و برخی خصوصیات کیفی ارقام روز بلند و روز متوسط پیازخوراکی (.Allium cepa L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۷

با توجه به اهمیت نشا مناسب در تولید پیاز خوراکی، در روش کشت نشایی اثر چهار اندازه نشا مختلف بر دو رقم پیاز روز بلند و روز متوسط به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی درچهار تکرار در سال زراعی ۸۷-۱۳۸۶ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی بررسی شد. فاکتورهای آزمایشی شامل چهار طول نشا (۹، ۱۲، ۱۵، ۲۰ سانتیمتر) و دو رقم پیاز آذرشهر ( رنگ پوست قرمز، دیرس و روز بلند) و قولی قصه زنجان (رنگ پوست قرمز- روشن، زودرس و متوسط روز) بودند. در این بررسی تاثیر اندازه نشا بر صفات عملکردهای اقتصادی و بیولوژیکی، شاخص برداشت، پیازهای درجه یک، دو و سه، وزن تر، وزن خشک، در صد ماده خشک، درصد مواد جامد محلول، وزن مخصوص، سفتی بافت پیاز، حجم پیاز و شاخص شکل پیاز مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل از تجزیه داده ها نشان داد که اثر اندازه نشا در ارقام مورد آزمایش به غیر از وزن مخصوص پیاز، بر روی تمام صفات مورد مطالعه از لحاظ آماری در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. در این تحقیق به استثنای شاخص شکل پیاز، با افزایش طول نشا، سایر صفات افزایش یافتند. مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که بیشترین عملکردهای اقتصادی و بیولوژیکی، شاخص برداشت در نشاهای به طول ۲۰ سانتیمتر در رقم آذرشهر به ترتیب (۴۱.۲۹ تن در هکتار، ۲۳۳.۸۴ گرم در بوته و ۸۹.۵۷ درصد) و کمترین آنها به ترتیب در نشاهای به طول ۹ سانتیمتر در رقم قولی قصه زنجان (۱۰.۹۱ تن در هکتار، ۹۵.۸۹ گرم در بوته و ۶۵.۶۹ درصد) به دست آمد. همچنین بین ارقام مورد آزمایش به غیر از وزن مخصوص پیاز، در بقیه صفات مورد مطالعه اختلاف معنی دار وجود دارد. در مجموع نتایج نشان داد اندازه نشا و رقم از نظر آماری بر تمام صفات ازریابی شده تاثیرگذار بوده است. در کلیه صفات مورد بررسی رقم آذرشهر برتر از قولی قصه زنجان ظاهر گردید و نشاهای به طول ۲۰ سانیمتر نسبت به بقیه اندازه نشاها برتری نشان دادند. لذا به عنوان مناسب ترین اندازه نشا جهت کشت نشایی در شرایط مشابه آزمایش پیشنهاد می شود.

کلید واژه: پیاز خوراکی، کشت نشایی، اندازه نشا، عملکردهای اقتصادی و بیولوژیکی، شاخص برداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.