ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شش رقم میوه انار ایران در مرحله رسیدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شش رقم میوه انار ایران در مرحله رسیدن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شش رقم میوه انار ایران در مرحله رسیدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شش رقم میوه انار ایران در مرحله رسیدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شش رقم میوه انار ایران در مرحله رسیدن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۲

انار با نام علمی (.Punica granatum L) یکی از مهمترین میوه های بومی ایران می باشد، که رقم های زیادی از آن در ایران کشت و کار می شود. این پژوهش به منظور بررسی برخی از مهمترین خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه شش رقم انار کشور در مرحله رسیدن، در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. خصوصیات فیزیکی شامل وزن میوه، حجم میوه، ضخامت پوست، درصد پوست، درصد آریل، درصد آب میوه، درصد بذر، درصد رطوبت پوست، درصد رطوبت آب میوه و درصد رطوبت بذر و خصوصیات شیمیایی شامل ویتامین ث، قند احیاء، آنتوسیانین، درجه pH، اسیدیته قابل تیتراسیون، مواد جامد محلول و شاخص طعم اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که رقم شهوار با میانگین ۳۴۶.۶۳۶ گرم بیشترین و رقم فاروق با میانگین ۲۲۰.۷۵۵ گرم کمترین وزن میوه را به خود اختصاص دادند. رقم رباب بیشترین (۴۲.۱۳۳ درصد) و رقم فاروق کمترین (۲۴.۵۱۰ درصد) درصد پوست را دارا بودند. بیشترین (۷۵.۴۸۹ درصد) و کمترین (۵۷.۸۶۶ درصد) درصد آریل به ترتیب در ارقام فاروق و رباب بدست آمد. همچنین نتایج نشان داد که بیشترین میزان قند احیاء برابر با ۲۷.۷۶۵ گرم در ۱۰۰ میلی لیتر آب میوه در رقم فاروق و کمترین میزان آن برابر با ۱۷.۸۸۲ گرم در ۱۰۰ میلی لیتر آب میوه در رقم رباب تولید شده بود. بیشترین میزان آنتوسیانین (۲۷.۷۳۸ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر آب میوه) و کمترین میزان آن (۷.۹۳۱ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر آب میوه) به ترتیب در ارقام آقایی و شهوار مشاهده شد. رقم شیرین بی هسته بیشترین (۱۵.۰۷۵ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر آب میوه) و رقم آقایی کمترین (۸.۶۸۸ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر آب میوه) میزان ویتامین ث را به خود اختصاص دادند. در مجموع بر اساس نتایج این تحقیق رقم فاروق بر سایر ارقام مورد مطالعه برتری قابل توجهی داشته، و توسعه کشت این رقم در آینده جهت صادرات یا مصارف داخلی به صورت تازه خوری یا جهت کاربرد در کارخانجات تهیه آب میوه توصیه می شود.

کلید واژه: انار، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، آنتوسیانین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.