مقاله کیفیت زندگی و ابتلا به بیماری های غیرواگیر شایع در جمعیت ۶۴ -۱۵ ساله استان کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کیفیت زندگی و ابتلا به بیماری های غیرواگیر شایع در جمعیت ۶۴ -۱۵ ساله استان کردستان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کیفیت زندگی و ابتلا به بیماری های غیرواگیر شایع در جمعیت ۶۴ -۱۵ ساله استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت زندگی و ابتلا به بیماری های غیرواگیر شایع در جمعیت ۶۴ -۱۵ ساله استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کیفیت زندگی و ابتلا به بیماری های غیرواگیر شایع در جمعیت ۶۴ -۱۵ ساله استان کردستان :

مقاله کیفیت زندگی و ابتلا به بیماری های غیرواگیر شایع در جمعیت ۶۴ -۱۵ ساله استان کردستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله اپیدمیولوژی ایران از صفحه ۴۹ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: کیفیت زندگی و ابتلا به بیماری های غیرواگیر شایع در جمعیت ۶۴ -۱۵ ساله استان کردستان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیفیت زندگی
مقاله بیماری های مزمن
مقاله EUROHIS-QOL 8-item

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و اهداف: کیفیت زندگی یکی از عوامل مهم در ارزیابی مسایل بهداشتی و درمانی است. بیماری های مزمن، یکی از عوامل کاهش کیفیت زندگی در افراد هستند و بررسی کیفیت زندگی جزء مهمی در ارزیابی نتایج درمان این بیماران است. لذا این مطالعه به بررسی کیفیت زندگی و ابتلا به بیماری های غیرواگیر (مزمن) شایع در جمعیت ۶۴ -۱۵ ساله استان کردستان می پردازد.
روش کار: این مطالعه از نوع توصیفی تحلیلی و مقطعی بود. اطلاعات توسط پرسشنامه ) EUROHIS-QOL 8-itemکیفیت زندگی ۸ سواله EUROHIS) و توسط مصاحبه جمع آوری گردید و با استفاده از نرم افزار SPSSwin 12 و آزمون T تست، ضریب همبستگی پیرسون و آنالیز رگرسیون چندگانه تجزیه و تحلیل شد.
نتایج: پس از حذف اثر سایر متغیرهای مخدوش کننده، کیفیت زندگی در افراد سیگاری ۴۱/۱ امتیاز پایین تر از افراد غیرسیگاری، در خانم ها ۵۲/۱ امتیاز پایین تر از مردان و در افراد مبتلا به فشارخون ۴۱/۱ امتیاز پایین تر از افراد غیرمبتلا بود. همچنین کیفیت زندگی به ازای هر سال افزایش سن، ۰۰۵ امتیاز کاهش یافت.
نتیجه گیری: با توجه به پایین تر بودن کیفیت زندگی در زنان، افراد مسن تر و بیماران مبتلا به فشارخون، لازم است که توجه بیشتر به شناسایی زود هنگام این افراد و درمان های مبتنی بر افزایش کیفیت زندگی صورت پذیرد. استفاده از این پرسشنامه در منطقه ما نیز عملی است و می تواند در مطالعات در سطح وسیع مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.