بررسی تاثیر بلوک داخل وریدی در اندام فوقانی با دو روش لیدوکایین در مقابل لیدوکایین و کتامین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر بلوک داخل وریدی در اندام فوقانی با دو روش لیدوکایین در مقابل لیدوکایین و کتامین دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر بلوک داخل وریدی در اندام فوقانی با دو روش لیدوکایین در مقابل لیدوکایین و کتامین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر بلوک داخل وریدی در اندام فوقانی با دو روش لیدوکایین در مقابل لیدوکایین و کتامین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر بلوک داخل وریدی در اندام فوقانی با دو روش لیدوکایین در مقابل لیدوکایین و کتامین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: اصلی ترین و شناخته شده ترین عارضه بلوک وریدی، مسمومیت سیستمیک ناشی از بی حس کننده موضعی است که متعاقب باز شدن اتفاقی تورنیکه بلافاصله بعد از تزریق دارو ایجاد می شود. مطالعه حاضر جهت بررسی امکان استفاده از دوز کمتر (غیر سمی) لیدوکایین انجام شد بدین منظور از ترکیب آن با کتامین با هدف تقویت اثرات بلوک حسی و حرکتی لیدوکایین و کاهش عوارض جانبی بهره گرفته شد.مواد و روش ها: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی تصادفی با کد اخلاق ۳۰۵۷ می باشد. ۴۰ بیمار ۱۵ تا ۵۰ ساله با کلاس ASA، ۱ یا ۲ کاندید عمل جراحی الکتیو اندام فوقانی در ناحیه زیر آرنج در بیمارستان شهید رجایی شهر قزوین بررسی شدند. بیماران به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. بعد از بانداژ اسمارچ و تخلیه خون اندام، تورنیکه دوبل در پروگزیمال اندام بسته شد و از طریق راه وریدی پشت دست در گروه شاهد ۲۰۰ میلی گرم لیدوکایین ۰.۵% و در گروه مداخله ۱۰۰ میلی گرم لیدوکایین ۰.۲۵% به همراه ۴۰ میلی گرم کتامین ۰.۱% تزریق شد. بلوک حسی با استفاده از سوزن کند و بلوک حرکتی با ارزیابی توانایی بیمار در حرکت انگشتان دست ارزیابی شدند. جهت ارزیابی داده های کمی از آزمون آماری T-Student و داده های کیفی از Chi-Square استفاده شد.یافته ها: میانگین بلوک حسی و بلوک حرکتی در گروه شاهد به ترتیب ۰.۶۳±۴.۲۵ و ۰.۲±۷.۶۵ دقیقه و در گروه مداخله به ترتیب ۰.۶۲±۴.۳۵ و ۰.۶۷±۸.۳۵ دقیقه بود. زمان آغاز بلوک حرکتی در گروه لیدوکایین و کتامین به طور معنی داری بیش تر از گروه لیدوکایین بود (p=0.003).بحث و نتیجه گیری: استفاده از کتامین در دوزهای کمتر بیهوشی به همراه لیدوکایین جهت بلوک وریدی، بلوک حسی و حرکتی قابل قبولی نسبت به روش معمول بلوک وریدی با لیدوکایین تنها ایجاد می کند و باعث به حداقل رسیدن خطر عارضه مسمومیت سیستمیک با بی حس کننده موضعی می شود.

کلید واژه: بیهوشی ناحیه ای، لیدوکایین، بلوک حسی، بلوک حرکتی، کتامین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.