مقاله اپیدمیولوژی سوختگی های منجر به فوت در شهرستان اردبیل طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اپیدمیولوژی سوختگی های منجر به فوت در شهرستان اردبیل طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اپیدمیولوژی سوختگی های منجر به فوت در شهرستان اردبیل طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اپیدمیولوژی سوختگی های منجر به فوت در شهرستان اردبیل طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اپیدمیولوژی سوختگی های منجر به فوت در شهرستان اردبیل طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵ :

مقاله اپیدمیولوژی سوختگی های منجر به فوت در شهرستان اردبیل طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علمی پزشکی قانونی از صفحه ۲۵۲ تا ۲۵۶ منتشر شده است.
نام: اپیدمیولوژی سوختگی های منجر به فوت در شهرستان اردبیل طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سوختگی
مقاله مرگ و میر
مقاله خودکشی
مقاله اردبیل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: صدمات ناشی از سوختگی از مسایل مهم بهداشتی بوده و از علل اصلی عوارض و مرگ و میر در کشورهای در حال توسعه به شمار می آیند. پیش تر مطالعه اپیدمیولوژیک در رابطه با مرگ و میر ناشی از سوختگی در شهرستان اردبیل صورت نگرفته بود، این مطالعه با هدف بررسی اپیدمیولوژیک سوختگی های منجر به فوت در شهرستان اردبیل طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵ صورت گرفت.
روش بررسی: این مطالعه از نوع مقطعی بود، داده های مربوط به مرگ ناشی از سوختگی ها از پرونده های موجود در بایگانی بیمارستان فاطمی و مرکز پزشکی قانونی اردبیل که شامل کلیه مرگ های ثبت شده ناشی از سوختگی بود جمع آوری گردید. برای مقایسه های انجام گرفته، میزان های اختصاصی برحسب سن و جنس و سایر متغیرها محاسبه شد. برای آنالیز داده ها از نرم افزار آماری SPSS ویرایش ۱۵ استفاده شد.
یافته ها: در طول سال های ۱۳۷۶ لغایت ۱۳۸۵، در مجموع ۶۵ مورد مرگ ناشی از سوختگی ثبت شده بود. متوسط میزان مرگ و میر در مردان و زنان به ترتیب ۸۶/۱ و ۸۸/۰ نفر به ازای هر ۱۰۰،۰۰۰ نفر در سال محاسبه شد. شایع ترین عامل سوختگی آب جوش بود. ۳/۴۱% از مرگ های ناشی از سوختگی به علت خودسوزی به منظور خودکشی انجام گرفته بود. رابطه آماری معنی داری بین میزان مرگ و میر و سن و جنس یافت شد.
نتیجه گیری: دراین مطالعه نسبت مرگ و میر ناشی از سوختگی به علت خودسوزی بیش از مطالعات مشابه بود لذا پیشنهاد می شود مطالعات جامع تری برای بررسی علل و زمینه های خودسوزی در اردبیل انجام پذیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.