ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی- عضلانی با روش QEC دریک کارخانه تولید مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی- عضلانی با روش QEC دریک کارخانه تولید مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی- عضلانی با روش QEC دریک کارخانه تولید مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی- عضلانی با روش QEC دریک کارخانه تولید مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی- عضلانی با روش QEC دریک کارخانه تولید مواد غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب کار

تعداد صفحات :۹

مقدمه: امروزه در بسیاری از کشورها پیشگیری از اختلالات اسکلتی – عضلانی مرتبط با کار به صورت یک ضرورت و اولویت ملی در آمده است. این مطالعه با هدف تعیین فراوانی اختلالات اسکلتی – عضلانی در صنعت تولید مواد غذایی انجام شده است.روش بررسی: در این پژوهش مقطعی، ۱۰ گروه مختلف شغلی کارخانه به عنوان نمونه انتخاب شدند. در هر واحد، ۵۰ درصد نیروی کار شاغل که حداقل یکسال سابقه کار داشتند به طور تصادفی انتخاب و به مطالعه راه یافتند و در مجموع، تعداد ۹۲ نفربررسی شدند. به منظور تعیین میزان شیوع علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی در اندام های گوناگون بدن کارگران از پرسشنامه نوردیک و به منظور ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی – عضلانی از روش Quick Exposure Check استفاده شد و برای این منظور در هر ایستگاه کاری از کارگر فیلم گرفته شد.یافته ها: میانگین سن کارگران مورد مطالعه ۳۶.۳۶±۸.۵۰ سال و محدوده آن ۵۵-۲۳ سال بود. میانگین سابقه کار کارگران مورد مطالعه ۱۱.۱۷ سال بود که کمترین سابقه کار ۱ سال و بیشترین سابقه کار ۳۰ سال بود. بر اساس نتایج به دست آمده از پرسشنامه نوردیک، ۲۱.۷% افراد مورد مطالعه در طی ۱۲ ماه گذشته حداقل در یکی از نواحی چهارگانه (گردن، شانه، کمر و دست) دستگاه اسکلتی – عضلانی دچار درد و ناراحتی بوده اند. نتایج نشان داد که بین اختلالات اسلکتی – عضلانی کمر درد و درد شانه با سابقه کار کارکنان ارتباط معنی داری وجود دارد (P=0.01).بحث و نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که اختلالات اسکلتی ـ عضلانی در نواحی کمر و دست از بیشترین شیوع برخوردار است.

کلید واژه: اختلالات اسکلتی – عضلانی، QEC، صنعت تولید مواد غذایی، پرسشنامه نوردیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.