بررسی شیوع دردهای ستون فقرات و ارتباط آن با برخی از عوامل تاثیرگذار در پرستاران شاغل در بیمارستان های شهر گناباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع دردهای ستون فقرات و ارتباط آن با برخی از عوامل تاثیرگذار در پرستاران شاغل در بیمارستان های شهر گناباد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع دردهای ستون فقرات و ارتباط آن با برخی از عوامل تاثیرگذار در پرستاران شاغل در بیمارستان های شهر گناباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع دردهای ستون فقرات و ارتباط آن با برخی از عوامل تاثیرگذار در پرستاران شاغل در بیمارستان های شهر گناباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع دردهای ستون فقرات و ارتباط آن با برخی از عوامل تاثیرگذار در پرستاران شاغل در بیمارستان های شهر گناباد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: اختلالات اسکلتی-عضلانی یک بیماری شغلی است که به علت شرایط نامناسب در محیط کار بروز می کند. این پژوهش به منظور تعیین شیوع دردهای ستون فقرات و ارتباط آن با برخی از عوامل تاثیر گذار در پرستاران شاغل در بیمارستان های شهر گناباد صورت گرفته است.روش تحقیق: این پژوهش یک مطالعه توصیفی-تحلیلی مقطعی است که در سال ۱۳۸۹ بر روی ۹۳ پرستار که به روش سرشماری انتخاب شدند انجام شد. ابزار مورد استفاده جهت جمع آوری اطلاعات پرسشنامه پژوهشگر ساخته بود. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار آماری SPSS نسخه ۱۴ و از روش های آمار توصیفی و آزمون های کای دو و تی استودنت استفاده گردید.یافته ها: ۶۱.۳ درصد نمونه ها زن (۵۷ نفر) و ۳۸.۷ درصد مرد (۳۶ نفر) بودند و ۲۰ درصد علاوه بر شغل پرستاری، شغل دوم نیز داشتند. ۷۶.۳ درصد نمونه ها از اصول صحیح مراقبت از ستون فقرات خود آگاهی متوسط داشتند. در حالی که تنها ۱۲.۹ درصد آنان این اصول را همواره به کار می بردند. همچنین ۵۰.۵ درصد موارد حداقل از یک نوع درد رنج می بردند. شایع ترین محل درد (۲۳.۷ درصد) ناحیه ستون فقرات کمری بود. بین وجود درد و سابقه کار از لحاظ آماری رابطه معنی داری وجود داشت(p=0.01) . همچنین بین وجود درد با شاخص های سن (p=0.001)، جنس (p=0.02)، توده بدنی (p=0.005) و آگاهی پرستاران (p=0.002) رابطه معنی داری مشاهده شد. آگاهی پرستاران دارای درد ستون فقرات از پرستاران بدون درد بیشتر بود.نتیجه گیری: شیوع زیاد دردهای ستون فقرات لزوم برنامه ریزی مناسب برای کاهش درد در ستون فقرات را مطرح می کند. تاثیر نمایه توده بدنی بر دردهای ستون فقرات نیز برنامه ریزی برای کاهش وزن را امری ضروری نشان می دهد.

کلید واژه: پرستار، درد، ستون فقرات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.